Bilerek devre kestiriyor.6 ay brüt cezasý alýnca bir daha böyle bir þey yaþarmýyým diye piyasaya göre devreyi kestirip spk dan nasýl bir tavýr alýr diye yokluyor. Hürriyet hissesine bu þekilde yapýlmadý bir üç ay daha ceza yemiþler di.
Saygýlarýmla.
Bilerek devre kestiriyor.6 ay brüt cezasý alýnca bir daha böyle bir þey yaþarmýyým diye piyasaya göre devreyi kestirip spk dan nasýl bir tavýr alýr diye yokluyor. Hürriyet hissesine bu þekilde yapýlmadý bir üç ay daha ceza yemiþler di.
Saygýlarýmla.
Dört çeþit insan vardýr: Bilmeyen ve bilmediðini bilmeyen: O bir aptaldýr uzak dur. Bilmeyen ve bilmediðini bilen: O basit bir insandýr. Öðret. Bilen ve bildiðini bilmeyen: O uykudadýr. Uyandýr. Bilen ve bildiðini bilen: O akil insandýr. Takip et.
Avrupa borsalarý da ekside Uzakdoðu ve tabiki Dow haftanýn son iþlem gününde eksi kapatmak normal olur.Teknik olarak zaten Mustafa5 destek leri söyledi.
Saygýlarýmla
Dört çeþit insan vardýr: Bilmeyen ve bilmediðini bilmeyen: O bir aptaldýr uzak dur. Bilmeyen ve bilmediðini bilen: O basit bir insandýr. Öðret. Bilen ve bildiðini bilmeyen: O uykudadýr. Uyandýr. Bilen ve bildiðini bilen: O akil insandýr. Takip et.
Marinsea günaydýn kardeþim.... geçen forumda biri bana sitem etmiþti... ben sürekli diyorum abicim bu kaðýdin hareketleri dengesiz, ayarsýz... Sabah 4.57 görüp te bir anda %-5 devre kesti.. stop falan halt etti... Kaðýdýn düþüþü bile saçma, salakça düþüyor kaðýt devre kesiyor ve tekrar eski seviyesine geri çýkýyor.... Anlamsýz hareketler bunlar... Prkme için koyduðum hedef eski zirvesi 5.47 düþþün bakalým dusebildiði kadar.. boþuna numara yapmasýn kisada dedigim hedefe gelecek....
Bol þans dostum...
Dün Yabancýlar hafiften satýþ yapmýþ 206 bin civarý . finans ýn 448 bin alýmý olmuþ
Bugünkü bu saçma %-5 ile devre kesen düþüþe bir anlam veremedim... Normalde kaðýdýn hareket bandý 4.53-4.65 olmali.. fiyatýn bu bantta seyretmesi gerekir.. tekrar ediyorum Prkme dengesiz, ayarsýz bir kagit... her türlü sert düþüþ-yukseliþ hareketleri gorebilirsiniz...
https://www.tradingview.com/x/7clzehL9
Y.T.D.(YATÝRÝM TAVSÝYESÝ DEGÝLDÝR.)
https://www.tradingview.com/x/6ApX4UbN
Bugünkü Pivot noktamiz : 4.58.. bu seviyenin üstüne atmamýz lazým... Mavi çizgi altinda yapacaðý 1-2 kapaniþla kagit düþüþ-düzeltme senaryosunu baþlatir.. 4.58 üstü kapanislarda çýkýþ devam edecektir... Grafiðe bakarsanýz Fiyat mavi çizginin altýnda düþüþ sinyali verir, sikintili olduðunu görürsünüz..
Y.T.D. (YATÝRÝM TAVSÝYESÝ DEGÝLDÝR.)
Bugün yazý/tura atsak kesin dik gelir, tahminlerin hicbiri tutmaz... BIST keyifsiz, günsonu ne olur bende bilmiyorum, herþey olabilir.. BIST geneli hisseler endex'e ayak uyduruyor... iþin doðrusu bugün için iyi bir beklentim yok, belirsizlik hakim, yine boþ bir gün diyelim... umarým günü az bir Hasarla atlatýrýz... Y.T.D.. herkese bol þans, kolay gelsin...
Örnek: BERA.??? Kaðýt hergünmu tavan yapar.... 4.50'de ben kaðýdý takibe almiþtim.. bukadar yükseleceðine ihtimal bile vermedim... öðün ben Bera alsammi almasammi diye kararsýz kaldým.. vay arkadaþ trene bakar gibi baktýk kagida.... çaktýrmadan gözünün içine baka baka kaðýdý 9-10.tl'ye çikardilar yaa... Bizde burada Prkme bir kademe çýksýn diye on takla atiyoruz... hayalimiz Prkme'de neden bir Bera olmasýn... Olurmu.??? Çok zor bir soru oldu... Þaban filmindeki gibi.. Aðam bizimle eðlenir misali....:)
Yer Ýmleri