Hisseyi baskýliyorlar kokususu çýkar......borsada her kaðýt 2 3 kat yaptý illaki sende gidecen
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisseyi baskýliyorlar kokususu çýkar......borsada her kaðýt 2 3 kat yaptý illaki sende gidecen
Yoksa güzel bir maden buldunda lotlarimizimi almaya calisiyon
Yatýrým tav degildir
Ýllaki götürecek sin burda kaldýkça alýcý çok olacak borsanýn en ucuz kaðýdý
[QUOTE=metalicaa;5372774]Ýllaki götürecek sin burda kaldýkça alýcý çok olacak borsanýn en ucuz kaðýdý
Burada dediðin yada bildiðin gibi olmuyor iþler, bilakis geriye eksiye doðru yavaþ yavaþ bir ortam var loþ ýþýklar altýnda
[
eksiye doðru yavaþ yavaþ bir ortam var loþ ýþýklar altýnda
Ýllaki gidecek diye 8 senedir bu hisseyi bekleyip, portföyü yerinde sayan, bu mesajlarý okuyup kahreden forumdaþlara selam olsun.... Yatýrýmcýya ihanet devam etmekte...
Bugün yine bir tribülans yaþadýk!
Aþaðýdaki “üç temel olumsuz olgu” borsamýzýn baþýnda kýlýç gibi duruyor!
1.Halkbank davasý, verilebilecek cezalar ve peþi sýra amerika ile oluþacak politik çatýþmalar ve bunun ekonomiye olabilecek etkileri,
2.S400 uzerinden Nato tutumu ile olasý kararlarý ve bunun sonucunda Nato ülkeleri ile olabilecek politik kavgalar ve ekonomik sonuçlarý.
Doviz rezervlerinin aþýrý hassas noktada oluþu ve dovizin aniden patlama endiþesi, (Sonuçta doðalgaz petron, üretim makþnalarý, teknik cihazlar, aramal gibi zorunlu dýþ alýmlar için doviz þart, dýþ borç ödemeleri için doviz þart! Doviz kaybaðý olmayýnca ne olur!)
Tabi “Rusya ile oluþan gerilimler” “Suriye ve Libya daki askeri pozisyonlarda olabilecek yeni geliþmeler” “ avrupa birliði ve bazý akdeniz ülkeleriyle akdeniz deniz sahasý üzerinden oluþabilecek yeni çeliþmeler” de borsaya ikincil etki edebilecek durumlar.
Maalesef ülke bu kadar politik ve finasal sýkýntlar içinde iken, borsada sürekli böyle önemli çalkantýlar olacak gibi görünüyor!
Para tekniði bozar deðiþmez bir kuraldýr.Bizim borsa artýk tamamen alýþ satýþa göre pozisyon alýndýðý bir mecraya dönüþmüþtür.Þirketin büyüme öyküsü kasasýndaki parasý bilançosu tamamen masaldýr.
Eðer yüklü bir miktarda giriþ yaparsanýz hemen terse pozisyon alýnýr.Bunu bilerek yatýrým yapmalýsýnýz.Hele þirket bunun gibi üç kaðýtçýnýn önde gideni bir maniplatör parton tarafýndan yönlendiriliyorsa geriye dönüp hýzla kaçmalýsýnýz.
Þirket bilanço açýklamadan önce giriþ yaptým yüklü miktarda.Þansa o akþam sözde süper bilanço açýkladý.Ama tabi bana burayý zindan etmeye and içti tahtacý yedirir miyim sana der gibi.Ertesi günü o bilançoya raðmen eksi açtý hisse.O gün bugündür de düþüyor.
Hasýlý kelam bu hisse iyi bir pirim yaparsa anlayýn ki satmýþýmdýr.Yok buralarda kan kusturmaya ve dahi geri gitmeye devam ederse anlayýn ki elimde tutmaya devam ediyorumdur.
Forum sayfasýndan anlaþýlacaðý üzere pek fazla yatýrýmcýsýda yok zaten.
Aklýma geldi bu hisse benim en büyük borsa maceralarýmdan biridir ayný zamanda sene 1998 sanýrým o zamana kadar her sattýðým hisse ben sattýkdan sonra uçuyor.Dedim askere gideceðim bir hisse alayým böylece uzun süre elimde tutmuþ olurum.Çýkmýþ olduðum þirketden aldýðým bütün çýkýþ paramla Park tekstil aldým fiyat yalan olmasýn 0.80 kuruþ olacak.
Askerden 18 ay sonra geldiðimde hisse fiyatý 0.84 kuruþ olmuþtu.Ulan dedim bana buralarda ekmek yok sat gitsin.Ben sattýktan çok deðil bir kaç ay sonra maden iþine falan girdi fiyat yalan olmasýn 80 tl oldu.
Aslýnda geçen o kadar yýldan sonra tekrar buraya uðramamam lazýmdý ama tilkinin dönüp dolaþacaðý yer kürkçü dükkanýdýr döngüsüyle kendimi birden yine burda buldum.
Uzun lafýn kýsasý siz satmazsanýz sürünecek,satarsanýz uçacak.Bizim borsamýz iþte budur.Hayal görmeye kalkmayýn.
Yer Ýmleri