Þuna , biri el atsa da biraz yürüse.
4,90 TL. de takýldý kaldý.
Þuna , biri el atsa da biraz yürüse.
4,90 TL. de takýldý kaldý.
Kaç aydýr bekliyoruz maalesef yürümedi... Ýþin acý tarafý baþka ne alsak hiç olmazsa karda olurduk
4 80 lerden üç kez 6 üzerine gitti, yatýrýmcý olduk, trade etmeyenleri cezalandýrdýlar. Malýn toplu olmadýðý fikrine katýlmýyorum. Aracý kurum daðýnýk ama tek el hepsi.
A1 topladýðýnda 2 gün arka arkaya tavan yapýverdi. Ýsterse bir haftada 5 tavan bile çeker. Geçmiþinde de var bunlar. Ama yakýn zamanda bir ýþýk görünmüyor.
Mal böyle toplanmaz, orda da bi beklentim yok.
Þirketimizin baðlý ortaklýðý Konya Ilgýn Elektrik Üretim San. ve Tic. A.Þ.'nin ("Konya Ilgýn") rödovans usulüyle iþlettiði Türkiye Kömür Ýþletmeleri Kurumu'na ait 1247 ruhsat numaralý sahada yürütülen madencilik faaliyetleri kapsamýnda ilgili sahada faaliyet gösteren kömür zenginleþtirme tesisi (Lavvar Tesisi) hakkýnda 25.11.2014 tarihli ve 29186 sayýlý Resmi Gazete'de yayýmlanarak yürürlüðe giren Çevresel Etki Deðerlendirmesi Yönetmeliði'nin 17'nci maddesi gereðince Konya Valiliði Çevre Þehircilik Ýl Müdürlüðü tarafýndan verilmiþ olan "Çevresel Etki Deðerlendirmesi Gerekli Deðildir" kararýnýn iptali istemiyle Konya Valiliði'ne karþý dava açýlarak yürütmenin durdurulmasýnýn talep edildiði daha önce kamuya duyurulmuþtu.
Baðlý ortaklýðýmýz Konya Ilgýn'ýn da müdahil olduðu dava sürecinde Konya 2. Ýdare Mahkemesi tarafýndan davanýn reddine karar verilmiþtir. Karara karþý temyiz yolu açýk olup, yargý sürecine iliþkin içsel bilgi niteliði taþýyan herhangi bir geliþme olmasý durumunda sermaye piyasasý mevzuatý uyarýnca gerekli açýklamalar yapýlacaktýr.
ÇED Gerekli Deðildir” kararý, projenin önemli çevresel etkilerinin olmadýðý ve ÇED Raporu hazýrlanmasýna gerek olmadýðýný belirten karardýr. ÇED Gerekli Deðildir kararý alýnmasý sonrasý yatýrýma baþlanabilir.
Valilik çed gerekli deðildir diye rapor vermiþ, bir taraf bu karara itiraz etmiþ ve mahkemeden yürütmeyi yan raporu durdurma kararý talep etmiþ (büyük ihtimal kömür ocaðý çevresindeki arazi sahipleri) fakat idari mahkeme bu talebi reddetmiþ. Þimdi idari mahkemenin kararýný arazi sahipleri üst mahkemeye temyize götürebilir. Ordan da sonuç çýkmazsa yatýrým yapmanýn ilk gerekliliði prkme adýna tamamlanmýþ olur.
Süreçle ilgili bilgi için bakýnýz
https://www.birgun.net/haber/ciner-t...israrci-335756
Yer Ýmleri