halen kayýðýn üzerindeyiz.. 21.86 altýnda kayýk su alýr.. ne teknik analiz oldu ama...![]()
halen kayýðýn üzerindeyiz.. 21.86 altýnda kayýk su alýr.. ne teknik analiz oldu ama...![]()
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Silopi elektrik park madenle ikgisi yok.
Burasý park holdinge ait olup,gsdholdinginde payý var ama
Bu þirkete bir geitirisi yoktur.
Yatýrým tavsiyesi deðildir
Sagliklar
cinali,
PRKME'nin tabi ki Silopi elektrik ile bir ilgisi yok, o mesajý sayýn 1prometheus'un "Bari Silopi elektrikle þirket birleþimi yapsalar burdan gelen nakit akýþýyla ýlgýn projesi kýsmen desteklense." görüþüne binaen yazmýþtým. Þirket ve tüm yöneticileri enerji piyasasýndan yasaklý olunca böyle bir ortaklýk yapýlamaz anlamýnda.
15 Temmuz sonrasý adamlara çöktüler, zaten can derdindeler, kumpas üstüne kumpas kurdular en son Fatih Altaylý'yý bile postalamak zorunda kaldýlar; gelmiþ halen servet devri bilmem ne ? O servet senin miydi de kendisine devretti, zaten adamýn kendi parasý, halka açýldýðýndan bu yana tek 1 tane bedelli yapmýþ da cebinden para mý çýktý ?
Para demiþken...Seni parayla mý üzerime salýyorlar, anlamadan dinlemeden maydanoz olmaca. Aynýsýný CANTE baþlýðýnda da yapýyordun þimdi geldin buraya. Kainata negatif enerji yaymak üzere mi yaratýldýnýz kardeþim. Kendine özgün tek 1 analiz, yorum vs olmadan hep baþkalarýný eleþtirmece...
Hastasýnýz siz, gerçekten...Git tedavini yaptýr öyle gel...
Bir huzur yaw !
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Geriye dönük yazýlanlarý pek takip edemedim.
Yýllýk yeniden deðerlendirme yapýldý mý veya yapýlacak mý? Veyahut zamaný??
Hisse fiyatý neredeyse geçen yýlki fiyatlara gelecek biraz daha gevþese...
Gayrimenkuller, menkuller, kasadaki döviz vs. gelirler hiç mi etkilemez veya etkilemeyecek hisseyi..
Paylaþýmlarým kesinlikle YATIRIM TAVSÝYESÝ veya yönlendirme deðildir.
Özet geçecek olursak...
Ilgýn kömür sahasýnýn rezerv raporunu bekliyoruz üstadým...Yýl sonu bilançosuna (belki de 2024/3 aylýklara) yansýmayacak ama sonrasýnda özkaynaklarda ciddi bir artýþ olacak gibi duruyor. Pd/Dd zaten 1 li seviyelerde, böyle bir geliþme olduðunda 0 lý rakamlara inecek ha keza FK. Piyasada eþi benzeri olmayan rakamlar bunlar ?!
Þirketin keþ 1 milyar TL civarýnda nakdi var ve yeni bir açýlým yapýlmasý umudundayýz. Bu para ilanihaye kasada bekletilmez, þu EPDK belirsizliði bittiði anda gelsin yeni projeler...![]()
Açýklama 22 Aralýk tarihli ve 3 ay bitmek üzere...Eli kulaðýnda sayýlýr.Þirketimizin baðlý ortaklýðý Konya Ilgýn Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Þ.'nin ("Konya Ilgýn") iþletme ruhsatýna sahip olduðu 2444 ve 1247 ruhsat numaralý Konya'nýn Ilgýn ilçesindeki maden sahalarýndaki UMREK 2023 koduna göre "Mümkün" kategoride sýnýflandýrýlmýþ kömür kaynaðýnýn "Belirlenmiþ" ve/veya "Ölçülmüþ" kömür kaynaðý kategorisine yükseltilmesi için çalýþmalara baþlandýðý açýklanmýþtý.
Bu çerçevede, Þirketimizin baðlý ortaklýðý Konya Ilgýn ile Avrasya Jeotek Sondaj Mühendislik Madencilik Sanayi ve Ticaret Ltd. Þti. arasýnda 1247 ve 2444 ruhsat numaralý maden sahalarý için UMREK 2023 koduna göre yapýlacak raporlamada kullanýlacak verilerin elde edilmesi için 6.000 (altý bin) metre (+/- %20) karotlu sondaj çalýþmasý yapýlmasý için sözleþme imzalanmýþtýr. Sözleþme kapsamýnda çalýþmalarýn 4 ay içinde tamamlanmasý öngörülmektedir.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1227905
Bekliyoruz...
6.000 metre derinlik dediklerine göre baþka bir konu mu var bilemem...Aþaðýlarda bir yerlerde altýn madeni var da biz mi bilmiyoruz ...
Yanlýþlýkla altýn madeni gibisine bir açýklama gelirse bak sen olaya...![]()
Sizin gibi yatýrýmcý deðilim ben,
10 senedir tutuyorum bu hisseyi vede olumlu veya olumsuz her þeyi paylaþýrým.
Son mahkeme durusmasini izleyen avukatla görüþen bilinçli bir yatirimciyim.
Ne anlatýrsan anlat anlatacaðýn þey karþýdakinin anlayacaðý kadardýr.
Cantede ne yapmisim görüþümü yazmisim ve bunlarýn kurumsal olmadýðýný belirmisim ne var bunda yanlýþým.
Bana bir Allah'ýn kulu bu tahsislideki olayýn mantýðýnda ikna edemez.
Karmaþýk alavere dalavere iþler.
Sizi sagliklar diliyorum
Yer Ýmleri