Gelen bilançolara bakýyorum...Þok üstüne þok, tam rezil...Asýl kötüler bundan sonra gelecek; faizler olmuþ % 80, borcu olan nakit ihtiyacý olanlarý çok zor günler beklemekte...Bizimkisi bunlarýn yanýnda pýrlanta ancak yüzüne bakan yok...![]()
Gelen bilançolara bakýyorum...Þok üstüne þok, tam rezil...Asýl kötüler bundan sonra gelecek; faizler olmuþ % 80, borcu olan nakit ihtiyacý olanlarý çok zor günler beklemekte...Bizimkisi bunlarýn yanýnda pýrlanta ancak yüzüne bakan yok...![]()
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Þirket ile ilgili rapor yazan yok.
Yatýrýmcý,analist sunumu yok
Þirketin bir yetkilisinin TV(ekonomi kanallarýnda) de þirketin vizyonu ile ilgili bir açýklama yok, üstelik patronun kanallarý var.
Geri alým zoraki aldýðý izlenim veriyor
Temettü açýklamasý da gelmedi,
Umrek raporu da yok,
Elindeki lisans da gitti sayýlýr,
Silopi'de ki kazanýn izleride mevcut
Olunca,bizim gibi yatirimcilarada eziyet çekmek kaldý
yt.tv.degikdir
Sagliklar
Hissenin gitmediðini takmýyorum ama ne dandikler anormal yerlere gidince haliyle caným sýkýlýyor
23.68 23.34 aralýðýna gel kendini de üzeme beni de.. yada 26.30 orada bas git... böyle mehter takýmý gibi olmuyor.....
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Turgay bey eski borsacý, tahtadan "rahatsýz edici" boyutta mal alýrdým yoksa...Tahtacýdan deðil, Turgay beyden korkuyorum yalan yok...![]()
Ilgýn rezerv raporunda gelecek rakamlara göre ciner holding ýlgýn A.Þ. yi satýn alýp holding bünyesindeki bir þirketi park a verecek. Böylece 2000 yýlýnda Park Tekstil = 2010 yýlýnda Park Maden = 2017 yýlýnda Park Elektrik = 2024 yýlýnda Park ??? YTD...
Yer Ýmleri