Defalarca yazmýþýmdýr, sayýn Turgay Ciner'in borsada böyle bir þirketi olduðundan haberi bile yoktur. Bir çok yerde milyar dolar/euroluk yatýrýmlara bakýp 30 yýlýn sonunda halka açýk tek þirketinin bakkal cirosuna ve FAVÖK'e sahip olmasýnýn izah edilebilir hiç bir tarafý yoktur ki, bu hususu bizzat en üst yönetime gayet aðýr ifadelerle (hakaret asla olmaz) yekten söylemiþimdir...
Demek istediðim þudur arkadaþlar, adamlarda öyle para var, öyle akýl almaz networklere sahipler ki, buradaki 40 milyon dolar onlar için tatil parasý...Uðraþmaz yani...
Ben bu gidiþatýn deðiþeceðine olan inancým ve mücadelem için buradayým...Ve son 1-2 yýldýr çok ilerleme kaydettik kurumsallýk ve þeffaflýk adýna...Özel hat kurdu adamlar yatýrýmcý iliþkilerine ve yapýlan tüm görüþmeler -þimdilik saygý ve güven konusunda hak ettikleri yerde olmayan- üst yöneticilere gidiyor...Kesinlike Turgay beye gitmiyordur, çünkü bunlardan bir kýsmý tahtadaki çete ile ortak ve var olan belirsizlik ortamýndan para kazanmaya çalýþýyorlar...Geri alým kararlarýndaki zamanlama da buna dahil...Tek tek not ettim hepsini sunum haline getirdim, genel kurula Turgay bey gelmezse salondan direkt çýkarým, iþim olmaz diðer çapsýzlarla...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Yer Ýmleri