Kasasý dolu, borçsuz bir þirketin PD/DD si 0.97, FK sý 5.98 olsun...Valla ayýp...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Þu akar yolunu bulur,
Bizde 1 lot var onlarda 100 bin
Zaman sorunu yoksa gerisi teferruat,
Borsanýn önemli bir oraný psikoloji
Degilmi?
Beklemekten baþka çare yok.
Yt.tv deðildir
Saðlýklar
Adamlar 30 bin lot ancak alýyorlar
Yazýk paralarý yok herhalde
Keþke 1 lot olsa...Buraya koyduðum paranýn aylýk PPF getirisi 100 bin TL. Ve aylardýr yerimizde sayýyoruz, geçen her gün zarar büyüyor...Yine de umutluyum ancak alýmlarý net bir þekilde kestim...Düþerse þansýma...En çok kýzdýðým nokta kaðýttaki çeteye karþý hiç bir tedbir almamalarý...Bir kaç kez yazdým üstelik, hisseniz olaðandýþý bir fiyatlama içerisinde diye...Umursamadýlar...Þu hemen yukarýya astýðým rezilliði illaki onlar da görüyor...
22.95 den 650K lot al, git onu 20.90 dan geri ver...Olacak iþ deðil...Yönetimdeki bazý ********lerden icazet almadan hiç bir yatýrýmcý bunu yapamaz...Bunu bilir bunu söylerim.
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Adamlar kimin hangi kurumda ne kadar varlýðý var zaten biliyor, kimden neyi saklayacaksýn üstadým? Ben bile, istesem o son iþlemleri kimin yaptýðýný öðrenmem en fazla 1 dakikamý alýr. Diyelim öðrendim ne iþime yarayacak...
Konumuz, koskoca Ciner grubunun halka açýk tek þirketinin içerisinde bulunduðu acziyet...3-5 çapulcu kafasýna göre at oynatýyor...Sayýn Turgay bey zaten böyle bir þirketi olduðunu unutmuþ, genel kurullara felan geldiði de yokki bu rezilliði arz etsek...Valla iþimiz çok zor bu haysiyetsizlerle...
Geride bir kaç yerde astýðým grafiðe ve son kapanýþa göre uzun vadeli destek çizgisi kýrýlmýþ durumda haliyle yeni hisse alýmý gereksiz...Var olanla idare edeceðiz; kendimi kaptýrýp gereðinden fazla aldým zaten...YTD
Yer Ýmleri