Þunu demek istiyorum tahta çok sýð,egerki sahipli ise tahtacý lotlari fazla kaptirmissa goturmeyebilur
Anlamýnda
Sagliklar
Þunu demek istiyorum tahta çok sýð,egerki sahipli ise tahtacý lotlari fazla kaptirmissa goturmeyebilur
Anlamýnda
Sagliklar
versinler, genclik yillarimda olsam 21.02 ve 21.06 yi direk kaldirirdim. ama artik daha disiplinliyim. 19.50 ye kadar yayiliyorum hergun
ellerindeki tek koz yuksek faize karsi paramizin deger kaybetmesi, ben genelde likit piyasalarda ya da dovizde poz alir kar ettgimde gider konut alirdim, son 8-10 yildir boyleydi, ve gecmisteki bu yaklasik 10 yillik donemde konut gercekten ucuzdu. fakat baktigimda suan konut fiyatlari usd bazli zirvelere geldi. konut piyasasi usd bazli hep sinus egrisi ciziyor yaklasik 8-10 yillik cycle larda
yaklasik 5 yil sonra tekrar borsada poz actim, poz aldigim kagitlar belli. beklerim bana uyar
hedefim borsada para kazanip usd bazli konut fiyati dususuyle yine konut piyasasina donmek
2-3 yil kisa, orta vade olursa 5-7 yillik surecte.
dolayisiyla ver-yansin diyorum tahtaciya
Bazen öyle bir an geliyor, konu para kazanmanýn ötesine geçiyor...Bu kaðýttaki pozisyonum tam da böyle bir þey...Evet, uzun yýllardýr çok mücadele ederek belli bir kurumsallýða getirdik çok þükür ancak "olaðandýþý fiyatlama" konusunda yatýrýmcýyý koruma adýna aksiyon alýnmasý, bir þeyler yapýlmasý da halka açýk bir þirketin yönetim kurulunun asli görevidir bence...En azýndan yatýrýmcýnýn psikolojisi yönünden...
Bu açýdan sýnýfta kaldýlar, net...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
O kadar lotu tahtaya koyuyor arkasýndan 31 31 iþlem yaparak sinyal gönderiyor ahlaksýzlar...Ve bunu bir dönemin borsa duayeni Turgay beyin halka açýk tek þirketinde yapýyor...Ne cesaretse artýk !
Aðustos'u yarýladýk ve rapor halen ortada yok ve bu "yakýn" süreçte kaðýtta manyak manyak hareketler...Hadi hayýrlýsý bakalým...Bilançoyu da buradaki pozisyona gönderecekler anlaþýldý...Kesinlikle kötü bir finansal beklentim yok, sadece bu karot iþi ne kadara mal oldu onu kestiremiyorum...
Meydaný iyice boþ buldular ya, sat yavrum...Yapýn bir devre kesici de þanýnýz yürüsün gençler...Þurda 3-5 gün sonra rapor gelir aman dikkatli olalým mal kaptýrmayalým derdi yok adamlarda...
Son düzenleme : Hissedarxd; 11-08-2024 saat: 23:26.
Yer Ýmleri