Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Þirketin kendisinin biçtiði adil deðer 91 TL, 17 TL'lerde gezdiriyor o.evlatlarý...19 Haziran 2023 tarihinde gerçekleþtirilen 2022 yýlýna iliþkin Olaðan Genel Kurul toplantýsýnda onaylanan Pay Geri Alým Programý kapsamýnda; 30 Haziran 2025 tarihli konsolide finansal durum tablosu dikkate alýnarak, pay geri alýmýna iliþkin azami fiyat 1 TL nominal deðerli pay için 90,1367 TL (Önceki seviye: 84,1950 TL) olarak güncellenmiþtir.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1479445
Yapýlan bunca dekapaj iþleminden sonra termik santral yapýmýna baþlanacak...Önce satýlacak ama, alýcýsýna hayýrlý olsun...Ben böyle yorumladým bu haberi...Bakalým, göreceðiz...Þirketimizin baðlý ortaklýðý Konya Ilgýn Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Þ.'nin ("Konya Ilgýn") 27 Þubat 2013 tarihli ve 49 yýl süreli elektrik üretim lisansýnýn Enerji Piyasasý Düzenleme Kurumu'nun ("EPDK") 27.10.2022 tarih ve 11321-10 sayýlý Kurul kararýyla iptaline iliþkin yargý süreci konuya iliþkin en son 25 Ekim 2024 tarihinde yapýlan özel durum açýklamasýnda da belirtildiði üzere baðlý ortaklýðýmýz Konya Ilgýn'ýn yaptýðý temyiz baþvurusu çerçevesinde Danýþtay nezdinde halen devam etmektedir.
Öte yandan, EPDK'nýn söz konusu iptal kararýnda belirtilen gerçek ve tüzel kiþilerin Elektrik Piyasasý Lisans Yönetmeliði'nin 27'nci maddesinin üçüncü fýkrasý gereðince; lisansýn iptal edilmesini takip eden üç yýl süreyle elektrik piyasasýndan yasaklý sayýlmasýna iliþkin süre bugün (27.10.2025) itibarýyla sona ermiþtir.
Bu çerçevede, Konya Ilgýn, Konya Ilgýn sermayesinde doðrudan ve/veya dolaylý olarak pay sahibi olan Þirketimiz ve hakim ortaðýmýz Park Holding A.Þ. ile ilgili gerçek kiþilerin elektrik piyasasýndan lisans alamayacaðýna, yeni lisans baþvurusunda bulunamayacaðýna ve lisans baþvurusunda bulunan tüzel kiþilerde doðrudan veya dolaylý pay sahibi olamayacaðýna iliþkin yasaklýlýk durumu ortadan kalkmýþtýr.
Dava sürecinde yaþanacak önemli geliþmeler hakkýnda gerekli bilgilendirmeler yapýlacaktýr.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1508414
Kýsa bir zaman içerisinde Danýþtay'daki dava sonuçlanýr, alacak olan da Konya Ilgýn'da faaliyete baþlar, bu masal da burada biter...😀
Ýþbu forumdaki diðer þirketlerin hisse baþlýklarý 10 defa doldu yeni baþlýk açýldý, bu baþlýk açýldýðý günkü gibi ve halen 378 nci sayfada...Esasen halk nezdinde itibar da böyle oluyor iþte...Toplasan 2-3 yatýrýmcýsý ancak var benim gibi; onlara da açýk bir düþmanlýk içerisindeler...Diyecek bir þey yok...
Yer Ýmleri