Nihayet 18 oldu,,hergün gýdým gýdým gidiyor.Tarihi zirve 30.72.
pd/dd=0.55
Nihayet 18 oldu,,hergün gýdým gýdým gidiyor.Tarihi zirve 30.72.
pd/dd=0.55
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
IEA: Küresel kömür talebi rekor kýrdý, düþüþ 2030'da baþlayacak.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Yeraltýndaki kömür rezervini deðerlese pd/dd sýfýrýn altýnda bilmem kaç olur
Ama muhasebe ilkelerine göre yeraltýný deðerleyemiyor.
Yürek yemiþ gibi verdikleri lotlarý gençlere iade ettim...Güzel para verdiler kýsa sürede, aferim...Hep böyle iþte, devam...
Biraz YUNSA aldým, sayýn olimpik dostumun mesajýný gördüm o baþlýkta, ilgimi çekti, finansallarý da iyi... Biraz unutulmuþ gibi geldi ne bileyim...Hayýrlýsý...YTD
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
ben bu filmi gecen hafta izledim, 17.40 dan mali birine yikip tahtayi 17.00 a basmislardi... yine bir carsamba idi, adam kredili ise falan daha asagidan mali geri almak icin yaptilar diye dusunuyorum
alici ordan kaldirip tahtayi 18.40 lara kadar atti
sonra sattiklarini gidip 18 uzerinden almak zorunda kaldi cete
izleyip gorelim bakalim ,herkes cok bunaldi artik
kendi goruslerim olup, yatirim tavsiyesi degildir
paylarin geri alim bildirimi de geldi az once
kayyumdan beri ilk defa sirket paylarini geri aldi, bence bu cok onemli.
"Þirketimizce 24.12.2025 tarihinde Borsa Ýstanbul'da 1 TL nominal deðerli pay baþýna 17,65 TL - 17,99 TL fiyat aralýðýndan toplam 35.000 nominal deðerli PRKME paylarý geri alýnmýþtýr."
Kayyum iþleri ele aldýkça haberler gelecektir...Benim için en belirleyici olaný yandaþa verilen ve ne olduðunu, neler döndüðünü anlamadýðým dekapaj iþi ve boksit rezaleti...
http://cinerlergroup.com.tr/
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Yer Ýmleri