Bu geri alýnan paylarý birilerine ödünç veriyorlar mý acaba, sorsak söylemezler içsel bilgi diye...
Bu geri alýnan paylarý birilerine ödünç veriyorlar mý acaba, sorsak söylemezler içsel bilgi diye...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Özkaynak geçen seneden beri %35 artmýþ,,bu senede böyle artsa pd/dd,0.38 lere falan düþer.
Defter deðeri 38-40 tl olur.
Ne önemi var derseniz,,,Tmsf olasý bir satýþta bu veriyi alýcýya sunar.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Ilgýn'ý satsýnlar Cengiz'e týpký bakýr madeni gibi; kullanýma hazýr kömür, rezerv desen gani...Kur ucuzundan bir organik gübre tesisi vur parayý...Devlet teþvik de ediyor zaten...Oh mis...
Þaka maka 3 ay geçti ve kayyumcu arkadaþlar þirkete hakim olmaya baþlamýþtýr...Eski defterleri kurcaladýkça neler çýkacak dur bakalým...Kendisine iþ yapan herkesi zengin edip kasasý boþalmýþ bir þirkette ilginç þeyler çýkacak mý göreceðiz...Yapay zeka bu tür süreçler için maksimum 6 ay gibi sürer demiþti, sabýrla bekliyorum...
O tarihten bugüne ICBC ve VAKIF'tan 3 milyon lottan fazla mal satýldý... Artýk kiminse, neden sattýysa ?!
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
gorebilene goruntu cok net
haftayi da yine en yuksek civari kapamasini bekliyorum
16.30 lardan beri ayni. topluyor mali, biraz tahtayi birakiyor, dokulen dokuluyor. sonra yine devam yukari
2 hafta once 17 ustunde tutunamiyor diyorduk, bugun 18 ustune kamp kurdu adam
sahsi fikirlerim olup, yatirim tavsiyesi degildir
Valla buralardan alanlar en azýndan bana göre çok þanslý...CANTE kârý ile aldýðým 25 maliyetli hisselerden feci zarardayým son 3 yýldýr...Al satlar nedeniyle totalde zararým yok ama o tarih ve fiyat gerçek ve orada öyle duruyor...Þu kayyumcular iþleri bir an önce ele alsa da sayýn Vob24 üstadýmýn dediði gibi tahsilatý yapsak...Ömür bitiyor o deðil...![]()
Yer Ýmleri