1.55 yaptı geri geldi 1.46,sanırım birşeyler olacak gibi,zaten şampuanlık işi yaş bu seneden geçti,şöye 2 üstüne atsa çok iyi olur tekrar 1.80 isterük![]()
1.55 yaptı geri geldi 1.46,sanırım birşeyler olacak gibi,zaten şampuanlık işi yaş bu seneden geçti,şöye 2 üstüne atsa çok iyi olur tekrar 1.80 isterük![]()
*BJKAS-Beşiktaş Futbol 2025 yılı 9 aylık konsolide net dönem zararı -146.085.620 TL (Önceki -357.310.807 TL)
ceza yiyen speklerin elinde borsa kotunun 100 de 4 ü var .beşiktaşın elinde 2 liradan 450 milyon lot var...ve yay giderek tutulmaz bır hal alıyor.... kimseyi dökemeden gidecek ...
1.78 tavan çekti geri geldi,yani yine yaptı yapacağını yani kar cebe yakışır![]()
Hisse gidiyor in.cin top oynuyor,bu forum ölmüş haberleri investingten alıyoruz,demekki kimsede mani kalmamış,zamanında beni eleştiriyorlardı pöh oda paramı diyorlardı,ben ayniyim,ama çoğu kaybolmuş...
bir sezon daha ezayla cefayla boşa gitti.umutlar yeni sezona kaldı.
sergen hocanın kredisi çoktan bitmişti zaten.
kupadada yok.
hiç bir başarısı yok.
4,lük başarı değildir.
gs ve fb hatta ts den açık ara puan farkı yemişsin sergen hoca.
yönetim çok güvenmişti fakat durumu ortada.başarısız bir hoca ile yola devam edilemez.
serdal adalıda farkındadır.
önceki ingiliz norveçli hoca hepsinden iyiydi elindeki kötü kadroyla daha başarılı sonuçlar almıştı.
zaman verilmedi.verilseydi.ve kadroya istenilen oyuncularda alınsaydı şampiyon yapabilecek kkapasitesi vardı.
raakibe göre oyun oynatıyordu.iyi hocaydı kısıtlı kadroyla bence başarılı olmuştu.
arda turanın ismi geçiyor bence arda turan başarılı olacaktır.
arda turanı getirsin yönetim.
yada giden ingiliz norveçli hocayı tekrar getirsin.
sergen hocayla bu iş bu kadar olur.
başarı olması zor.
aldığı sonuçlar bunu gösterdi.
taraftar sabırda gösterdi.fakat başarılı olamadı.
beşiktaşlı fakat şampiyonluk gelmeyince taraftarda kızmaya başladı ve sergen hocanın krediside bitti haliyle.
kupayı alsaydı devam ederdi.
fakat artık tutunacağı dal yok.
puan farkına bak ligdede 4.lük başarı değilki.
konferans liginde ön eleme oynayacak takım başarı oldu denmezki.
sergen hoca ile malesef bu iş olmuyor.olmayacakta.
arda turan iyi teknik direktör olma yolunda başarılıda oldu şu ana kadar.
1.tercih arda turam.2.tercih tekrar ingiliz norveçli hocayı tercih edilmesi lazım.
başarılı olmak içinde kadrodada revizyonda lazım.7-8 tane nokta oyuncu bulunup alınmasıda lazım.
yoksa seneyede taraftar kızmaya devam eder kimsede maçada gitmez.
7-8 nokta oyuncu genç paraya doymamış şöhreti yakalamamış oyuncular bulunursa şampiyonluğa oynayabilir.
yoksa gene hüsran olur.
şimdilik görünen köy kılavuz istemiyor.
2 haftaya lig bitiyor.
yönetim hemen çalışmalara başlasın.
tüm spor hisselerin durumu ortada.
hepsi borç batağında yüzüyorlar.
hepside bedelli sermaye artışı ile taraftardan nakit para almanın zamanını kolluyorlar.
kimsede bulaşmaz.herkez öğrendi.bende yok.olamazda.........ytd.
Yer İmleri