-
tarım kredi özellikle afrika açılımı yapmak hem oranın hem bizim halkın ucuza ürün elde etmesi için girişimde bulunmakta....bizde yetişmeyen ürünler ağırlıklı....afrika pazarına girmek düşünceleri var bu ne demek daha çok gübre demek....bizimkiler afrikada mutlaka fosfat yatırımı yapmalı hem afrika ülkelerine erişim hemde bizim ucuz gübreye erişimimiz için....bu şeklide gübretaş yarım kaldı fosfat yatırımı gecikmeden yapılmalı bence....
-
hergün silah muhabbeti yapmaktan mideyide düşünmeye sıra geldi sonu bu güzel birşey uzun zamandır ülkede tarım konuşulmuyordu....cb bugün tarımdan bahsetmesi raslantı değil bence.....tam tersine baskıdan kaynaklı...gıda enflasyonu yüksek muhalefet buradan hükümete yüklenmeye başladı...
-

Originally Posted by
cmpemre
Ortak ibrahim yumaklı sözünü tuttu. Türkiye faaliyetleri 30 milyondan az gelemeyecek demişti. Şimdi konsolide bilançoda d*****n kuyruğu orada kopacak anlaşılan.
SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ortak bu kaynağa nereden ulaştın...
-
sn cmpemre 2015 yılı sonunda 345 milyon raziden temettü geldi bu nereye gitti kayboldu buhar oldu resmen....
-

Originally Posted by
xxtrader
sn cmpemre 2015 yılı sonunda 345 milyon raziden temettü geldi bu nereye gitti kayboldu buhar oldu resmen....
Ortak yumakli bloomberg de konuşmasında söylemişti kar olayını önceki gönderilerim de yazmıştım. Kaynak kendisi.
345 milyon temettü gelip dağıtmama konusunda herhangi bir fikrim yok
SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Gübre yi yoğun bir şekilde alıyorlar,bayağıdır izliyorum,kesinlikle topluyorlar...ytd
-

Originally Posted by
zıpzıp
Gübre yi yoğun bir şekilde alıyorlar,bayağıdır izliyorum,kesinlikle topluyorlar...ytd
Zipzip hocam Hiss3 ziplayacak mı
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
drheart
ziplamasa hoplayabilir ya da herzamanki gibi yerinde sayabilir
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri