-
Allahtan bir mani olmazsa bu hissenin speğine yar etmeyeceğim lotlarımı. 3 TL maliyetim. Şerefi varsa namusu varsa yüreği varsa 1 TL yapar. Oradan da alırım. Kökünü yakmayı göze almışım bu hareketlerden mi korkacağım. Haydi ulan yap şunu 1 TL sen de o yürek varsa
-

Originally Posted by
kalimero
Allahtan bir mani olmazsa bu hissenin speğine yar etmeyeceğim lotlarımı. 3 TL maliyetim. Şerefi varsa namusu varsa yüreği varsa 1 TL yapar. Oradan da alırım. Kökünü yakmayı göze almışım bu hareketlerden mi korkacağım. Haydi ulan yap şunu 1 TL sen de o yürek varsa
sanki hisse çıkışa başlamamış ta ekgyo gibi yerinde sayıyor..bu tarz konuşmalarda hisse alamamışta speği gaza getirmeye çalışıp hisse alma fırsatı arar gibisin..
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
yıldızstar
biz satmıyoruz, en sonunda onlar pes edecekler, beklemeye devam.
Adam az önce crfsa da yazmış herkes hissesini 10 numara sanıyor ama bi halt olduğu yok...
-

Originally Posted by
EFT
sanki hisse çıkışa başlamamış ta ekgyo gibi yerinde sayıyor..bu tarz konuşmalarda hisse alamamışta speği gaza getirmeye çalışıp hisse alma fırsatı arar gibisin..
Redmi Note 4 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yürü git bir işine gücüne. Benim 3 TL maliyete hissem var. Yok onu bunu gaza getirecekmişim! Hisse yükselişe mi başladı? Nasıl başlamış bir göstersen de inansak. Bankalar dahi dipten %40 prim yaptı. Bu kadar habere doların düşüşüne bu hisse buralarda mı olmalıydı.
-
Bugün yukarı kırmalı artık piyasa yukarı gibi duruyor bekleyelim tepkisini😏
-
-
-

Originally Posted by
kalimero
yürü git bir işine gücüne. Benim 3 TL maliyete hissem var. Yok onu bunu gaza getirecekmişim! Hisse yükselişe mi başladı? Nasıl başlamış bir göstersen de inansak. Bankalar dahi dipten %40 prim yaptı. Bu kadar habere doların düşüşüne bu hisse buralarda mı olmalıydı.
[emoji966][emoji471][emoji350]
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri