Yarin yolumuza devam eder miyiz acaba? 6 tl psikolojik sýnýrý güçlü gecsek ne guzel olur..
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarin yolumuza devam eder miyiz acaba? 6 tl psikolojik sýnýrý güçlü gecsek ne guzel olur..
þöyle bi teknik olarak bakayým dedim (zaten temel olarak en ufak sýkýntý yok) bedelsiz ve temettü yazýlarý ile grafik okuyamadým dedim ki napýcan tekniðini al dursun kenarda dedim![]()
Bari buna güzel bir tepki verseydin be Kocaoðlan
*MORGAN STANLEY, ENKA ÝNÞAAT ÝÇÝN TAVSÝYESÝNÝ 'AÐIRLIÐINI AZALT'TAN 'EÞÝT AÐIRLIK' SEVÝYESÝNE ÇIKARDI
30.01.2018*Salý*07:48
Son haberden sonra saldi iyice
Son haber ne idi ki?
SM-A500H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5.75 olursa geri alým gelir mi acaba?
Þimdi almalarý lazým ki 5.80 i geçip yolina devam etsin.
4. Çeyrek bilançosu da iyi gelecek diye haberler düþtü þimdi. Geçen senenin neredeyse 2 katý.
LG-H815 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
70 altýna deðecek nasipse...
Sermaye Piyasasý Kurul Karar Organý'nýn*25/01/2018 tarihli toplantýsýnda, Borsa Ýstanbul A.Þ.'de gerçekleþtirilen**iþlemler*nedeniyle*Kurul'un V-101.1 sayýlý Bilgi Suistimali ve *piyasa*Dolandýrýcýlýðý*Ýncelemelerinde Uygulanacak Tedbir Tebliði*uyarýnca bir kýsým yatýrýmcýlara**borsalarda *iþlem yapma yasaðý*getirildiði bildirilmiþtir.*
*************Ýþlem yasaðý uygulamalarý ile baðlantýlý olarak*takas*iþlemlerine konu*edilmelerinin önlenmesini teminen, bahse konu*yatýrýmcýlarýn hesaplarýnda bulunan kaydi paylar*"Borsada*Ýþlem*Görmeyen Pay" statüsüne güncellenmiþ olup, bilgiler ekli dosyada*yer*almaktadýr
Yer Ýmleri