Originally Posted by
gz19
Takasý incelediðimde, % 17 civarýnda HSBC Yatýrým hesabýnda hisse var. Bugün Zaman satýþtan inceledim biraz iþlemleri, saat 12.57 de HSBC den HSBC ye özel emir 244.265 lot iþlem olmuþ, Bir de öðleden sonra bir iþlem daha HSBC den HSBC ye 42.463 lot olmuþ . Toplam 287000 lot. 600-287 o da 313 000lot. Yani þirket piyasadan nette 313 bin lot almýþ. Bu sadece bugün. Daha önceleri bilemem Dikkatimi çekti,inceledim. Takasa baktým; deðiþik aralýklarla ; çok detay olur diye tarih veremiyorum ; HSBC yatýrýmýn aldýðý toplam hisse geri alým programý kapsamýndaki hisse sayýsý , NEREDEYSE HSBC banka takasýndaki satýlan hisse sayýsýna eþit gibi. Ayný banka ve bankanýn aracý kurumu olmasý birbirlerinden bi-haber olamayacaðý, özel emirler hsbc den hsbc ye gibi. AKLIMDA deli sorular. Bu kadar hisse alýmýna raðmen senedin bir türlü istenilen performansý saðlayamamasý, sað cep- sol cep iliþkisinin kullanýldýðý mý sorularýný akla getirmiyor deðil. Þirketin alýmlarý sanki pek de yabancý olmayanlarýn eþ dostlarýn satýþlarý mý acaba ? Aklýmda deli deli sorular. Hep sorduðum kendime ama bir türlü cevabýný bulamadýðým, berbat hisse performansý altýnda yatan neden bu mu ?acaba !!!! Tuhafffff
Yer Ýmleri