Originally Posted by
yelloz71
Tamam da patron satýyor olsa hissedeki yüzdesi düþmeli. Geçen sene elinde bulunan hisse miktarý ile bu senekini kýyas yapmanýz gerek bunu iddia edebilmek için.
Her pay alýmýnda hissedeki oranýmýz þu kadar oldu diye bildiriyorlar.
LG-H815 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yüzdesel düþmemesi de gerek zaten. Eðer dediðin gibi yüzdesel açýk verirlerse tepelerine binerler. Bir dönem Dardanel hisselerinde bahsettiðin yüzdeyi tutturamayan patron niyazi bey dönemin spksýndan acayip dayak yedi. Þöyle ifade edeyim sen sað cebindeki 100 lirayý sol cebine geçirirken azalýr veya çoðalýr mý? Deðiþmez deðil mi. Burda mesele para miktarý deðil. Sürekli düþen hissenin fiyatý. Bu þu demek tahta yapýcý 100 lira ile 5 tl den iþlem gören hisseyi satýp 4.80 den alýp ayný adedi geri koyuyor. Aradaki 20 kuruþluk fark ne oluyor? Bilançoya olaðan üstü gelirler adýyla giriþi yapýlýyor. Peki devlet veya spk þirkete bu olaðan üstü gelirler ne kardeþim açýklayýn diyor mu demiyor mu.. Ayný örtülü ödenek gibi. Para yatýrýmcýnýn parasý biliyoruz ama nasýl kazanýldýðýný açýklayan hiç olmadý.. Devlet patrona yabancý banka üzerinden iþlem yap yakalanma diyor yani.. Not: takas dökümlerini her hafta çýkan para dergisinden takip ediyorum. Yukarýda yazdýklarým benim fikirlerim olup hayal ürünüdürler.. Saygýlarýmla
LG-H840 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavsiye vermek haddime deðildir, yazdýklarým sadece beni baðlar..
'Baþkasýnýn çýkardýðý yerden inemezsin, düþersin!'
Yer Ýmleri