Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin
Herkesin hayýrlý yad ettiði bir insan. Allah rahmet eylesin.
LG-H815 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Allah rahmet eylesin Sarik amca'ya. Cok hayirlari olmustur cok kisiye. Kendisiyle tanisma firsatim olmustu, ayaklari yere basan, insani kucuk/buyuk diye ayirmayan biriydi. Sevdiklerinin basi sagolsun.
Allah rahmet eylesin.Kosovadaki projelerle memleketlerine hizmet etmeyi de unutmamýþlar.
Hsbc, enka İnŞaat İçİn tavsİyesİnİ tut'tan al'a, fİyat hedefİnİ 5.84 tl'den 6 tl'ye çikardi
5.80 lerden 6 lardan bahsediliyor ise önümüzdeki aya kadar 5 tl nin üstüne atmasý gerek. Ama son birkaç aydýr hisseyi zayýf görüyorum.
Geçen hafta iyi bir ivme yakaladý. Þu an yaptýðý hareketi bezdirme politikasý olarak öngörüyorum. Soda ile birebir benzer hareketler. Rsi dinlendirme ve sonra hýzlý bir çýkýþ olabilir.
Halihazirda bölünme önceki açýlýþ fiyatý olan 4.60 larda bile tutunamadýk. Bugün önemli.
LG-H815 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Mekaný cennet olsun Þarýk Tara büyük adamdý
buraya yazýlacak çok þey var benim için.þarýk tarayý tanýmaya daha ortaokul yýllarýmda gazeteye verdigi bir ilanla baþladým.iþte þurda inþaat yapýyoruz þurda santral yapýyoruz filan dedim adam dünya da tanýnýyor biz tanýmýyoruz.sonra araþtýrmaya baþladým hayatýný okudum son cýkardýgý kitap dahil bir cok þey okudum.yüce rabbim tanýþmayýda nasip etti kendisi ile.bir yazlýk yerde yemek yerken yanýna gittim sagolsun yanýna oturttu.güzel nasihatler verdi.her biri kulagýmda hala.ilk lotumu 9 sene önce aldým sanýrým ve hala biriktiriyorum ortalamam cok düþük.o kadar þey yaþadým bu 9 senede diger her hissemi sattým ama buna hiç elim gitmedi.manevi bir gönül bagý oluþtu sanýrým.bundan sonrada Allah sattýrmasýn iþallah.
Nur içinde yat ÞARIK BABA. seni hiç unutmýyacagým.
Yer Ýmleri