Hey gidi Enka.Forumun bile terkedilmiþ.Gücünü eski borsacýlar çok iyi bilir ama sen hala uyuyan dev olmayý tercih ediyorsun.Çanaðý tamamlama zahmetinde bile bulunmuyorsun.Ne diyim ben sana
Hey gidi Enka.Forumun bile terkedilmiþ.Gücünü eski borsacýlar çok iyi bilir ama sen hala uyuyan dev olmayý tercih ediyorsun.Çanaðý tamamlama zahmetinde bile bulunmuyorsun.Ne diyim ben sana
Temettü ve bedelsiz tarihi belli mi arkadaþlar
Ben Enka yatýrýmcýsýný da devlet bankasýnda hesabý olan abilere-dedelere benzetiyorum. Hisseyi alýp üzerine yatan gruptaTemettü vereli aylar olmuþ. Hem de yakýn zamanda 2 kez. Bedelsiz oraný belli, tarihi ise belli deðil sadece. Hisse de yönetim þekli hala saltanatlýk sistemi. Patronun caný ne isterse......
[emoji122][emoji122][emoji122]
VOG-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavsiye vermek haddime deðildir, yazdýklarým sadece beni baðlar..
'Baþkasýnýn çýkardýðý yerden inemezsin, düþersin!'
Sayýn Hancý, bilanço yorumu alabilir miyiz? Ben bu kadar da olmaz demiþtim ama.....
Bir önceki döneme göre;
Satýþlarýn maliyeti %70.9 dan %30.93 e düþmüþ. Ýlginç!! Bu piyasada bunu nasýl baþardýlar acaba? Hadi %10-15 anlarým da yani rakamlar arasý uçurum var.
Ticari faaliyet karý oraný %82.34 artmýþ
Esas faaliyet karý %90.8 artmýþ
Yatýrým faaliyeti gideri %643 ARTMIÞ!
Bilançoda yer alan Yatýrým faaliyetlerini incelemem gerek. Normal þartlarda piyasanýn fiyatladýðý gibi bir bilanço bekliyordum bende ancak ters köþe olduk..
Zarar açýklama ihtimali bile aklýmdan geçmemiþti.
Enka günden güne beni þaþýrtmaya devam ediyor ve sanýrým uzun yýllardýr süren iliþkimizi ciddi ciddi gözden geçirme zamaný geldi..
VOG-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavsiye vermek haddime deðildir, yazdýklarým sadece beni baðlar..
'Baþkasýnýn çýkardýðý yerden inemezsin, düþersin!'
Hancý 17 kardeþ satýþ maliyeti düþmesi iyi, EFK %90.8 artmýþ çok iyi, net kar zarar yazmasý sebebi yatýrým faaliyet gideri oluþturmasý. Ciddi yatýrýmlara finansmab saðlamýþ olabilir. Yani yazdiklariniz hep olumlu ama yazýnýn sonu hüsran gibi konusmussunuz
Yer Ýmleri