Bence bu þirket küçük yatýrýmcýyý koruyorum kisvesi altýnda, kendisi trade ediyor. Kaðýdýn gitmesi ve talep görmesi hiç iþlerine gelmiyor. Sonuç bu. Y.T.D.
Bence bu þirket küçük yatýrýmcýyý koruyorum kisvesi altýnda, kendisi trade ediyor. Kaðýdýn gitmesi ve talep görmesi hiç iþlerine gelmiyor. Sonuç bu. Y.T.D.
hisse deðeri hesabýnda net kar ve sermaye önemlidir basit hesap yöntemi : net kar/sermaye*10=hisse deðeri (tüm hisselere uymaz ama genel geçer yöntem)
SM-N9200 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buna diyecek bir lafým yok. Demek istediðim bunlar kimseye kazandýrmazlar,ruhu böyle. Milleti, de düþmez saðlam kisvesi altýnda yýllarca uyuturlar. Müteahhit deðil mi. Hepsi ayný. Baþkasýnýn parasýyla oynayýp dururlar. Onlar da ( bakýn ne güzel söylemiþsiniz; þirket çok kar etti hisseden diye )hisselerinden bile kazanaklarý üç kuruþ paraya tenezzül ederler. Ne yapacaksýn ufak heaplar yaparak.!!!! Eyyy Koskoca ENKA. Yapamaz çünkü ruhu böyle.Huy. Salaklýk bizde ! Niye alýrýzki bu zihniyete sahip insanlarýn malýný. Y.T.D.
Deðiþik bir hisse. Beklenti alýnýr gerçekler satýlýr normuna uymuyor. Yüklü bir kâr açýklayacaðý beklentisi aþikar. Kurumlarca ilan da edildi. Normalde bilanço aciklanincaya kadar yükseliþ trendine girip her gün azar azar yükselmesi, sonuçlar açýklanýnca da basmasý lazýmdý. Lakin bunda týk yok. Yüklü zarar açýklayacak hisseler gibi devamlý geriye gidiyor...
Þirkette tüm göstergeler pozitif. Lakin ben bu hisseyi alýrken enkaya duyduðum bir sempati de var. Sahiden dünyanýn 4 bir yanýnda aldýðý ve gerçekleþtirdiði büyük inþaatlar takdire þayan. Hissesi kazandýrmýyor ve tat vermiyor o ayrý...
Yer Ýmleri