Bugün 423 bin lot almýþ þirket, geri alýmdan 500 bin lot kaldý
Bugün 423 bin lot almýþ þirket, geri alýmdan 500 bin lot kaldý
Yillardir bedelsiz sermaye artisina gidilen bu hissede yine duzenli olarak bedelsiz artisi devam eder mi acaba . Bedelsiz artisi neden her yil yapilmaktadir. Sermayesi cok guclu yinede artis yapmasinin nedeni nedir . Syg
SM-G570F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelsiz arttýrmasýnýn nedeni likit kalma arzusu ( parasýný kimseye yedirmemesi ki; bu da hisse performansýndan da anlaþýlýyor ) Temettü verdiði karýnýn yanýnda devede kulak. O da verdiði gibi gidiyor. ( bakýnýz bir yýllýk hisse grafiði ) Bazý arkadaþlara bunu izah ettiðim zaman söylemediklerini býrakmadýlar. Aldýklarý üç kuruþluk temettü ile aðýzlarýna bir parmak bal çalýnmýþ. Kendilerini aldatýyorlar. Bir kez daha yineliyorum. Bu þirketi proje stoðu azaldý. Sdece likit kalýp hisse toplamak ve mevcut projelere finansman aktarýyorlar. Bu sürdürülebilir deðil. Borsalarda f/K dan ziyade þirketin geleceðine yatýrým yapýlýr. Ben yeni bir büyük proje alma olasýlýðýna yatýrým yapýyorum ve yakýnda da haberini bekliyorum. Y.T.D.
CKK - cengiz Kalyon Kolin Akkuyu Santralinden çýktýlar. ( %49 pay ) Rosatom yeni Türk giriþimciler arýyor. Bu neden ENKA olmasýn ? Özel iliþkiler de dikkate alýndýðýnda akla mantýða çok uygun. Rusya Türkiye uçak krizinin çözümünde Tarýk Þara nýn yaptýðý büyük katký da unutulmamalý. Hadi biraz kafa patlatýn bakalým. Böyle bir hayalim var ve peojeye de çok yakýþacaðýný düþünüyorum. Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Enka yý da ikna etmeleri gerekiyor tabii, bazý nedenlerden dolayý.!!!! Y.T.D.
Kerkük Ceyhan boru hattý ihalesi varmýþ ama yid þeklinde
SM-N9200 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu ihalede yoklar. ENKA yý ikna etmeleri de gerekiyor derken bunu kastediyorum. Akkuyu da kararýn büyüðü Rus Rosatom devlet kuruluþuna ait
ENKA yýllardýr Türkiye de iþ almýyor almak istemiyor. Bunu biliyorum. Ýkna !!!
Yer Ýmleri