Borsanýn da pozitifliðiyle çok aþaðýya vurmadýlar bugün..
Faaliyet raporunda þöyle bir ifade var, bunun bize faydasý ne olacak 2. çeyrekte tam olarak anlayamadým. Bilen varsa aydýnlatsýn..
Yurtdýþýnda yeni enerji yatýrýmlarý kapsamýnda geçen sene kazandýðýmýz Yap-Ýþlet modeli kapsamýnda yapýmý gerçekleþtirilecek, toplamý 433 MW kapasiteli hidroelektrik santralý olan Namakhvani Projesi kapsamýnda çalýþmalar devam etmektedir. Projenin inþasý tamamen ENKA tarafýndan gerçekleþtirilecek olup yaklaþýk kontrat bedeli 650 milyon ABD Dolarý mertebesinde olacaktýr ve 2.çeyrekte inþaat segmentine dahil edilmesi beklenmektedir.
2. çeyrekte devam eden iþler kapsamýna girecek diyor herhalde
SM-N9200 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
faaliyet raporundaki tek yeni bilgi çanakkale köprüsü ayaklarýný yapacaklarý hususu
Aslýnda bilanço gayet iyi, esas faaliyet ve diðer önemli kalemler artmýþ, geçen sene 1.Çeyrek bilançosu finansal kar nedeniyle þiþikti. Koskoca yatýrýmcýlar bunu nasýl anlamýyor, yoksa benim anlamadýðým veya bilmediðim bir þey var çözemiyorum.
karlýlýk bu çeyrek çok iyi gelmiþ ama daha önce dediðim gibi problem gelirleri artýramamak. bu kadar büyük bir holdinge göre iþ çeþitliliði bence yetersiz. eldeki nakit kaynak daha güzel yatýrýmlarda kullanýlabilir belki bilemiyorum ama þirketin birþeyler yapmaya ihtiyacý var
bu ortamda Türkiyede kim yatýrým yapar, adamlar yurt dýþýnda çalýþýyor akýllýlýk ediyor
Yer Ýmleri