Ýi buralar dutluk kimse yok
Ýi buralar dutluk kimse yok
ytd deli saçmasýdýr
928 bin lot daha almýþ patron bu yüzde 0.02 demek ve bugün kontrol ettim.Hisse geri alým ile þirketin yüzde 2.28 ini geri almýþlar tabi þimdi 2.30 oldu bu oran eee bakýyorum dolaþýmda yüzde 9.2 lik hisse kalmýþ bence bunlar resmen þirketi koteden çýkartmaya oynuyorlar gibime geliyor ki haklýlar çünkü defter deðeri zaten þuan 7.83 ee sen kaç liradan paylarý geri alýyorsun 6.90 veya altýndan bu tabiki onlar için ballý kaymak demek...Sadece seslice düþündüm...Yatýrým tavsiyesi deðildir...
Yardýmcý olduysam itibar puaný verirseniz sevinirim.Þimdiden teþekkürler.
9.19 halka aciklik
Halka açýklýk düþük ama kottan çýkmak için hakim ortaðýn paylarýnýn %95 olmasý gerekir diye biliyorum. https://spk.gov.tr/Duyuru/Goster/2010730/0 buradan okuyabilirsiniz. Bildiðim kadarýyla hala uygulanýyor. Halka açýklýk 95'in altýna gelse bile 95 i saðlayan hakim ortaðýn yada birlikte hareket eden ortaklarýn karar almasý gerekir. ENKA özelinde bu durum söz konusu deðil gibi(Hakim ortak yok þartý saðlayan).Ben geri alýmý bir þirketin piyasada oluþan fiyata bir tepkisi olarak deðerlendiriyorum.
Yukardaki beyanlarým yatýrým tavsiyesi olmayýp, þahsi fikir, deneyim ve öngörüleri ihtiva eder.Herkese bol kazançlar.
Konudan tamamen baðýmýz söylüyorum. Bilgi olsun diye. Tara ailesi ile Gülçelik ailesi akraba zaten. ENiþte KAyýnço'dan yanýlmýyorsam eniþte tarafý olan Gülçelik ailesi zamanýnda vefat etmiþti trajik bir þekilde. Demek istediðim o %90 küsur hisseyi tek bir kiþide gibi düþünebilirsiniz. Bu ortaklarýn hepsi "ortak" hareket eder. Sinan Tara beyin alacaðý bir kararý onaylamýyorum diyecek bir hissedar yok o þirkette.
Aile hakkýnda bilgim yoktu sayýn Foça Beyi, bilgi için teþekkürler. Þahsen ENKA gibi bir þirketin kottan çýkmasýna üzülürüm, umarým öyle bir düþünceleri yoktur.
Yukardaki beyanlarým yatýrým tavsiyesi olmayýp, þahsi fikir, deneyim ve öngörüleri ihtiva eder.Herkese bol kazançlar.
Sevgili Enka artýk 8-10x ler yolculuðuna baþlasan da bitse þu karýn aðrýmýz yetti da..
VOG-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavsiye vermek haddime deðildir, yazdýklarým sadece beni baðlar..
'Baþkasýnýn çýkardýðý yerden inemezsin, düþersin!'
Yer Ýmleri