Yarýn 5.36 civarýna gelirse alým yapmayý planlýyorum bir kaç gün daha 5.35 - 5.45 bandýnda gezer sonra yükseliþ yapabilir diye düþünüyorum YTD.
Yarýn 5.36 civarýna gelirse alým yapmayý planlýyorum bir kaç gün daha 5.35 - 5.45 bandýnda gezer sonra yükseliþ yapabilir diye düþünüyorum YTD.
Dusun dusun
SM-A510F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5.38 5.39 alým fýrsatý veriyor aldýk bakalým ne olacak
2019 ramazan bayramýna kadar tutun....belki bir 5,55 görür...
Isýralým diyip bizi desteðe çaðýrýrken elimize diþi fili de vermesinler sonra?
Nasreddin Hoca ile Timur'un Fili
Aksak Timur, Akþehir’e gelirken yanýnda bir de erkek fil getirmiþ. Fil bu, bað bahçe tanýmýyor, önüne gelen yeri talan ediyormuþ. Bununla kalsa iyi, Akþehirliler fili beslemek için ambarda, kilerde ne varsa tüketmiþler. Bakmýþlar böyle olmayacak, Hoca’ya:
– Aman Hocam, demiþler, Hünkâr seni dinler; bir konuþ da þu fil belasýný baþýmýzdan alsýn.
– O zaman demiþ, Hoca, toparlanýn, o aksak mendebura derdimizi birlikte anlatalým.
Hoca önde, Akþehirliler arkada, huzura çýkmak için yola düþmüþler. Otaðýn kapýsýna gelindiðinde Hoca arkasýna bakmýþ ki in cin top oynuyor. Bir Allah bir kendisi! Ben yapacaðýmý biliyorum, diyerek huzura çýkmýþ.Timur sormuþ:
– Hayýrdýr, Hoca, yine ne istiyorsun?
– Hünkârým, demiþ Hoca, Akþehirli sizin fili çok sevdi; ancak yalnýzlýðýna üzülüp duruyor, ferman buyursanýz da yanýna bir de diþi fil getirseler.
Timur memnun:
– Çok yaþa Hoca, demiþ, bunu nasýl düþünemedim. Var git müjdeyi hemen ver.
Hoca, otaðýn kapýsýndan çýkýnca, saða sola saklanan Akþehirliler etrafýný sarmýþlar:
– Müjde bekleriz Hoca, fil ne zaman gidiyor?
Hoca müjdeyi vermiþ:
– Alýn size müjde, diþisi de yarýn geliyor!
"Ýnsan uçurumun kenarýna varmadan kanatlanamaz (Kazancakis)"
Valla Nikos Kazancakis'i bilmem ama böyle giderse Biz Kaybedecakis![]()
Ne zaman bu kaðýdý alsam düþüyor anlamadým gitti
Yer Ýmleri