Kendi tahminimdir kimseyi baðlamaz. Yanlýþ anlaþýlmalara sebep olmak istemem.
VOG-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendi tahminimdir kimseyi baðlamaz. Yanlýþ anlaþýlmalara sebep olmak istemem.
Tavsiye vermek haddime deðildir, yazdýklarým sadece beni baðlar..
'Baþkasýnýn çýkardýðý yerden inemezsin, düþersin!'
Tahminimi daha önce de dile getirmiþtim...
þirket tarafýndan bakýnca amaçlarýnýn bu olup olmadýðýný kestiremiyorum.
Sn Hancý muhalefet olsun diye yazmýyorum yanlýþ anlaþýlmasýn. Yalnýz yatýrým amaçlý gayrimenkuller 14 milyardan 27 milyara 31 aralýk 2020-31 aralýk 2021 döneminde çýkýyor. 2021 konsolide raporlarýnda bu var. Evet maalesef sadece alýnan bir iþ, kontrat vs. kapta yayýnlanýyor yoksa raporlardan raporlara ne kadarlýk yatýrým yapýlmýþ onlarý görüyoruz; varsa faaliyet raporlarýnýn köþe kenarlarýnda yorum yapmaya çalýþýyoruz. ytd.
Estaðfurullah olur mu öyle þey ben yanýlýyor olabilirim neticede insanýz. Ancak ben konsolide bilançoya bakýyorum.
Bugün aradým yatýrýmcý iliþkilerini açmadýlar tlf larýmý hemde birkaç defa aradým
Þeffaf yönetim, kurumsal yapý, patron hassasiyeti bu firmada ne yazýk ki yok. Yatýrýmcýsý devlet bankasýna para yatýran abilerAz olsun öz olsun. Arkadaþ potansiyelin dev gibi. Ama yatýrýmcýndan aldýðýný-verdiðini-sattýðýný gizle. Aile isek aramýzda gizli saklý olmaz. Ha ben yatýrýmcýma aile gözüyle bakmýyorum alýrým-satarým bilgi vermeye dahi tenezzül etmem diyorsan, yollarýmýzý ayýrma vakti geldi o halde. Azla yetinenler, uyumaya-uyutulmaya devam etsin. Potansiyelini neden gizler aklýmda deli sorular. Ezik olmak mý hoþuna gidiyor ey Enka......
170 bin TL'lik hisse almýþ dün..
Patron mu ky mi belli deðil [emoji2357][emoji1787]
Neyse, can sýkmayalým izleyelim bakalým iþ nereye evrilecek
Bir de þöyle bir durum var. Fiili dolaþým 8,67. 5 in altý olmamasý gerekiyor yanlýþ bilmiyorsam. Nereye kadar geri alým yapýlabilecek? ytd
Yer Ýmleri