[emoji106][emoji106][emoji106].
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji106][emoji106][emoji106].
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir ileri iki geri hareket devam etmekte. BIST ve bilanço bazýnda olumlu koþullara karþýn hedef fiyatta aþaðý yönlü revizyonlarla eþzamanlý?! bedelsiz öncesi fiyatýn yaklaþýk 30kuruþ aþaðýsýndan þirket sahibinin gerçekleþtirdiði alým bile küçük yatýrýmcýdan takdir görüyor?!! Üstelik birde geri alýma referans olarak görülüyor. Yabancý fonlarýn bankalara yatýrým yaparak pirimden kar edeceðine bizim ENKAda oyun oynadýðý iddiasý ise, zarar anlarýnda baþvurulan komplo teorileri kadar ispata muhtaç. Bankalar bile 1 yýlýn üstünde primsiz kalabildiði piyasada hangi hisseye hangi güvenden bahsedilebilir. Þirket sahibini semtinin abisi zannedenlerle karþýlýklý yazýþmayalým. Ayrýca "þirketin piyasada ki payýný parça parça alacaðýný" bilen arkadaþ kendini boþuna yormuþ zaten bizde alacaklar diyoruz. Senden de, benden de, ondan da alacaklar düþüre düþüre alacaklar, parça parça alacaklar.
burada herkes içinden geçeni .yorumlarýný ,fikirlerini söylüyor.olanlar ortada.kýsa vadede ümitvar olan var mý? merak ediyorum.o kadar önemlide deðil.artýk kimseyle polemiðe girmeyeceðim. herþey ortada inþaallah daha çok buralarda görüþürüz, serkaninam ýn dediði gibi öyle böyle belkide birçoðunun elinden malýný alacak. sabreden inþaallah kazanacak.
Baþka birinin yazdýðý yorumun az bir kýsmýný deðiþtirerek "kopyala-yapýþtýr" ile, yorum yaptýðýný zanneden zavallýya, acýmamak elde deðil doðrusu.Þirketin kurucusu olan Þarýk Tara, bir BALKAN göçmenidir ve icabýnda tüm göçmenlerin abisidir.Kendisiyle gurur duyuyoruz.Kendisini herdaim abimiz görüyoruz.Zoruna gitti galiba yorum fukarasýnýn.
Geri alýmýn iþe yaradýðýný zaman ile göreceðiz ve bu da çok uzun sürmeyecek.Bugün itibariyle 5.42 seviyesini gördük.5.46 üstü yeni yükseliþ bandýna geçmesi için yeterli olacaktýr.
Grafik atýp gerçekten yorum yapacak arkadaþlara þimdiden teþekkürler.Zira bu boþ teneke kafa ütülemeye baþladý....
Dikkat edin beyler feyklere cevap veriyor...
arkadaþlar tahtayý görenler bi zahmet paylaþabilirler mi?sanýyorum kademeler bomboþ öyle sanýyorum...5,25-5,30 a kadar yolu var. millet alamýyor bari enka alsýn alttan 100 000-200 000 lot.bakalým alta yazdýklarýma verecek mi? ah bir verse....ne güzel olur.
Son düzenleme : ali1980; 12-07-2017 saat: 17:02.
benim 1 lotlara takýldý kaldý bu gün enka.... yarýna Allah kerim....( þüphesi olan varsa yarýn 1 er 2 þer lot alýn ,altlara alýþ girin, birde siz deneyin derim.enka 1 lotlara anýnda tepki veriyor)
***ENKAI*** ENKA ÝNÞAAT VE SANAYÝ A.Þ.( Pay Alým Satým Bildirimi
***ENKAI*** ENKA ÝNÞAAT VE SANAYÝ A.Þ.( Pay Alým Satým Bildirimi )
Ýlgili Þirketler []
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Pay Alým Satým Bildirimi
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
-
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Pay Alým Satým Bilgileri
Açýklamalar
Yönetim Kurulunun 06.07.2017 tarihli paylarýn geri alýmýna iliþkin kararýna istinaden bugün yapýlan iþlemler aþaðýdaki tabloda sunulmuþtur.
Pay Alým Satým Bilgileri
Ýþlem Tarihi Ýþlemin Niteliði Ýþleme Konu Paylarýn Nominal Tutarý (TL) Ýþlem Fiyatý (TL/Adet) Ýþlem Tutarý (TL) Ýþlemden Önce Sahip Olunan Paylarýn Nominal Tutarý (TL) Ýþlemden Önce Sahip Olunan Paylarýn Þirket Sermayesi Ýçindeki Payý (%) Ýþlem Sonrasý Sahip Olunan Paylarýn Nominal Tutarý (TL) Ýþlem Sonrasý Sahip Olunan Paylarýn Þirket Sermayesi Ýçindeki Payý (%)
12/07/2017 Alým (Buy) 100.000 5,37 537.000 10.200.000 % 0,222 10.300.000 % 0,224
12/07/2017 Alým (Buy) 150.000 5,36 804.000 10.300.000 % 0,224 10.450.000 % 0,227
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/618149
BIST
(12/07/2017 - 18:30:45)
Yer Ýmleri