Sayýn thejackalav
Bugünkü pastayý gondermeniz mumkunmudur
Teþekkürler
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
SM-G532F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn thejackalav
Bugünkü pastayý gondermeniz mumkunmudur
Teþekkürler
Þu emnis te 6 yýldýr her yükseldiðinde satýþ yapsaydým þimdi köþeliktim.Her yüksekten satýþta alýþ fýrsatý verdiði kaçýncý seferi hatýrlamýyorum.borsacý olmak baþka birþey vesselam.ytd
Sayýn thejackalavýn üstüne pek söz söylemek uygun deðil ama günlüðü tekrar görürsek
teknikçi avlayýp beklediðim yerden tepki verdi.Tepki tavanda kalýr diyordum ama bozuldu.Tam kritik yerler.
Sayýn thejackalývýn dediði gibi dikkatle takip edelim buralarý.
Haftalýkta tam düzelme olmadý.Gerçi haftalýk düzeldiði an (düzelirse diyelim) zaten fiyat yukarýlarda olur heralde
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
Kesinlikle
Takasta kayda deðer... Feridun Uzunyol un kayda aldýrdýðý 57000 lotluk satýþ harici önemli bir durum yok... Brüt takas Ýn 15 gün tahtada kimleri býrakacaðý önemli... Bu filmin sonunu biliyorum bir 50000 daha derinliði arttýrýcý satýþ gelecektir. 4,91/4,93---6,12/6,17 dikkat ile takip edilmeli.. Bol kazançlar
hakuna matara....memento mori.
Son 25 gün içinde kalktýðý yere gelen günlük grafiklerde.. Gün içi 15 dakikalýk deyitlerde saatlik grafiklere.. Gelecek için haftalýk ve aylýk grafiklere bakmaný tavsiye ederim. Günlük grafikler aldatýcý olacaktýr. Aylýklar içinde logoritmik ve tersten bakabilirsin. Bol kazançlar
hakuna matara....memento mori.
Geçen hafta oyak yatýrýma kayda giren 100 bin lotun anlamý buymuþ
57bin lotun ne kadarý küçük yatýrýmcýya gitmiþtir onemli olan o
Þimdiye kadar Feridun bey hep marjli sattý. bize de kendisi sattýktan sonra kazanmamýz ☺☺☺ için fýrsat verdi Her satýþýndan sonra en fazla 1 yada 2 ay içinde %20 yukarisini gordu.Neyse .
Sayýn corau gördüðünüz gibi Feridun bey
þimdiden 450 milyara yakýn parayý geri aldý bile
Her kaðýdýn kendine özgü özellikleri var sayýn thejackalav. Eministeki grup hep ayný tip hareketler yapýyor.En önemli kriter bolinger bant ve 5/22 ( saat gün hafta aylik) kesismeler.Ben 3 gün dur saatlik lerde bolinger bant daralmasi ve 5 /22 kesiþmesinin gerçekleþmesini bekliyorum
Ayliklar da golden cross olmasaydý ben bu kadar ýsrarcý olurmuydum hiç
Ayrýca bence emin iste haftalýk ve aylikta destek ve dirençler logaritmik deðil lineer calisiyor .Epey baktým çünkü
Yardimlariniz için teþekkürler
Sayýn üstadlar,
Ne olacak bu hissenin hali? Dün %20 yukarý yapýp Sonra aþaðý çekildi. Bugünkü brüt takas haberi ile malumunuz aþaðý çaktý. Sizce ne olur.?
VKY-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri