Alýntý Originally Posted by thejackalav. Yazýyý Oku
Herþey mümkün.. Dohol de zararý çok büyük özsermayesi sorunlu bir þirket.. Sonuç 1 haftada %100 Her malýn bir alýcýsý var.. Eminiþ Marshall a yada baþka bir kurumsal þirkete satýlmadýðý sürece gerçek bir fiyatlama yapabilmesi zor..Ama satýlmayacak aile için bir onur meselesi olduðunu düþünüyorum. Þirketi ayaklandýracaklar, sermaye yapýsýný düzeltecekler, halka açýklýðý arttýracaktýr, bedelli yapacaklar, karlýlýk ve temettü oluþturacaklar.. Baþka çareleri yok.. Zarar çok ve çaba yok gibi görünsede..öyle deðil. Bazý hareketler oluþacak bu ay.. Burada oyun bitmez ancak bu fiyatlarda montamlý iþlemler satýþ yönünde riskli olabilir.. Evet 3,78/3,90 mümkün ancak bu ayý tuzaðý olacaktýr.. Tabi 4,64/4,67 de boða tuzaðý olabileceði gibi.. Bol kazançlar
Öncelikle yazdýklarým ve yazacaklarým buradaki arkadaþlara ümit vermek için ya da bir þey bildiðimden deðil sadece olumlu düþünmek istediðimdendir
Üstad size bir þey sormak istiyorum.Ama sayýn paradox ta arzu ederse cevaplarsa memnun olurum
Bedelli artýriminda daha önce feridun beyin yaptýðý gibi tahsisli olabilir mi
Mesela dýþarýdan herhangi birisi (baþka bir patron herhangi birisi deðil) hissenin atýyorum son 6 aylýk ortalama fiyat üzerinden mesela 5 tl olsun .24 trilyon koyarak 4.8 milyon lot alarak hemen hemen yarý yarýya ortak olabilir mi
Çünkü bence direk bedelli zor zaten patronlar 12 trilyon önceden koydular
Mali durumlarýný bilemeyiz ama kolay deðil
E %100 bedeli de kurtarmaz þirketi
Bu kiþiyle ayný sektörde ya da farklý sektörde devam edebilir.
Þirketin malý durumu çok kötü benim aklýma gelen en mantýklý yol.Hem satmamýþ olurlar.Hem sinerji olur.Hemde Feridun bey 1 yýl içinde 1.2 milyon lotu rahatlýkla satar.
Kanunen bu mümkün müdür.
Teþekkürler
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir

[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.