Alıntı Originally Posted by THUNDERBOLT Yazıyı Oku
Benim gibi Emin iste ve benzer kagitlarda kendi kendine beklenti olusturanlara çok uyan bir pazar fıkrası..
Şehirde ve köy de yaşayan 2 eşek arkadasmis. Şehirdeki eşek arkadaşını ziyarete gelmis .Bakmış arkadaşının durumu kötü sahibi de sıkıntılı "Gel seni şehre götüreyim.Bak beni goruyosun. Şartlarim iyi sahibimde çok iyi birisi demiş. Bizim köydeki esek" yok sağol benim BEKLENTİM var" demiş.Peki deyip arkadaşı şehre dönmüş. 2 3 ay sonra şehirdeki eşek tekrar ziyarete gelmiş.Bakmıs durumu daha kotulesmis ve zayıflamış.Yine " gel seni şehre götüreyim bak durumun kotulesiyor" demiş.Bizimkisi tekrar " sağol benim BEKLENTİM var demiş.Arkadasi tamam deyip şehre dönmüş. 3/ 4 ay sonra şehirdeki eşek arkadaşını ziyarete bir daha gelmiş.Bakmis ki iyice zayıflamış öldü ölecek " Inat etme bak ölüyorsun gidelim işte demis" . Bizimkisi yine BEKLENTİM var deyince "ulan nedir bu beklentin bir şöyle de biz de bilelim" deyince
Köydeki esek "1 sene önce sahibim karısıyla kavga ediyordu. Bir ara öyle bir kızdı ki seni bizim eşeğe s..........cem dedi.Iste onu bekliyorum" demis
Kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:kahkahkahh: durumumuzu güzel özetleyen bir fıkra. Koptum.