| Özet Bilgi |
2016 Yýlý Olaðan Genel Kurul Toplantýsý'na Çaðrý |
| Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? |
Evet |
| Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? |
Hayýr |
| Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? |
Hayýr |
|
|
Genel Kurul Çaðrýsý
|
| Genel Kurul Tipi |
Olaðan Genel Kurul |
| Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi |
01.01.2016 |
| Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi |
31.12.2016 |
| Karar Tarihi |
06.03.2017 |
| Genel Kurul Tarihi |
29.03.2017 |
| Genel Kurul Saati |
14:00 |
| GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih |
28.03.2017 |
| Ülke |
Türkiye |
| Þehir |
KOCAELÝ |
| Ýlçe |
DÝLOVASI |
| Adres |
Dilovasý Organize Sanayi Bölgesi 1.Kýsým D-1003 Sok. No:4 Dilovasý Kocaeli |
|
Gündem Maddeleri
|
| 1 - Açýlýþ ve genel kurul toplantý baþkanýnýn, oy toplama memurunun ve tutanak yazmanýnýn belirlenmesi |
| 2 - Genel kurul toplantýsý sonunda, tutanaklarýn imzalanmasý için toplantý baþkanlýðýna yetki verilmesi |
| 3 - Þirket Yönetim Kurulu'nca hazýrlanan 2016 Yýlý Faaliyet Raporunun, 2016 yýlý hesap dönemine iliþkin, finansal tablolar ile hakim þirket raporunun okunmasý, müzakeresi, kabulü veya reddi |
| 4 - 2016 Yýlý hesap dönemine iliþkin Baðýmsýz Denetim Rapor özetinin okunmasý |
| 5 - 2016 Yýlý hesap dönemi kâr/zarar hesaplarýnýn okunmasý, müzakeresi, Yönetim Kurulu'nun kar/zarar daðýtýmý ile ilgili teklifinin görüþülerek kabulü, deðiþtirilerek kabulü veya reddi |
| 6 - Yönetim Kurulu üyelerinin Þirketin 2016 yýlý faaliyetlerinden dolayý ayrý ayrý ibra edilmesi |
| 7 - Yönetim Kurulu üyelerinin seçilmesi, görev sürelerinin belirlenmesi |
| 8 - Kurumsal Yönetim Ýlkeleri gereðince Yönetim Kurulu Üyeleri ve Üst Düzey Yöneticiler için "Ücret Politikasý" ve politika kapsamýnda yapýlan ödemeler hakkýnda Pay Sahiplerine bilgi verilmesi ve onaylanmasý |
| 9 - Yönetim Kurulu üyelerinin aylýk brüt ücretlerinin belirlenmesi |
| 10 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince Yönetim Kurulu tarafýndan yapýlan Baðýmsýz Denetim Kuruluþu seçiminin onaylanmasý |
| 11 - 2016 yýlýnda Sermaye Piyasasý Kurulu'nun II-17.1 sayýlý 'Kurumsal Yönetim Tebliði'nin 1.3.6. maddesi kapsamýna giren iþlemler ile ilgili Pay Sahiplerine bilgi verilmesi |
| 12 - Þirketin 2016 Yýlý hesap döneminde þirketin sosyal yardým amacýyla vakýf ve derneklere yaptýðý baðýþ ve yardýmlar hakkýnda genel kurula bilgi verilmesi ve 2017 yýlýnda yapýlacak baðýþlar için üst sýnýr belirlenmesi |
| 13 - Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince Þirketin 2016 yýlýnda 3. kiþiler lehine verdiði teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilen gelir veya menfaatler hakkýnda Pay Sahiplerine bilgi verilmesi |
| 14 - Yönetim kontrolünü elinde bulunduran pay sahiplerine, Yönetim Kurulu Üyelerine, üst düzey yöneticilere ve bunlarýn eþ ve ikinci dereceye kadar kan ve sýhrî yakýnlarýna; Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri çerçevesinde izin verilmesi ve Sermaye Piyasasý Kurulu Kurumsal Yönetim Tebliði doðrultusunda 2016 yýlý içerisinde bu kapsamda gerçekleþtirilen iþlemler hakkýnda pay sahiplerine bilgi verilmesi |
| 15 - Dilek ve görüþler |
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
|
|
Genel Kurul Çaðrý Dökümanlarý
|
| EK: 1 |
2016 Yýlý Olaðan GK Toplantýsýna Çaðrý.pdf - Ýlan Metni |
| EK: 2 |
Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný_08.03.2017.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný |
| EK: 3 |
Ýç Yönerge.pdf - Ýç Yönerge |
| EK: 4 |
Kar Daðýtýmý YK kararý-Kar Daðýtým Tablosu.pdf - Diðer Genel Kurul Çaðrý Dokümaný |
| EK: 5 |
Hakim Þirket Raporu.pdf - Diðer Genel Kurul Çaðrý Dokümaný |
|
|
Genel Kurul Sonuçlarý
|
| Genel Kurul Yapýldý mý? |
Evet |
| Genel Kurul Sonuçlarý |
29.03. 2017 tarihinde saat 14:00'te Þirket merkezinde yapýlan olaðan genel kurul toplantýsýna iliþkin sonuçlar ekli tutanakla sunulmaktadýr. |
|
Hak Kullaným Süreçleri Ýle Ýlgili Alýnan Kararlar
|
| Kar Payý Daðýtým |
Görüþüldü |
|
Genel Kurul Sonuç Dökümanlarý
|
| EK: 1 |
Eminiþ AÞ. 2016 Olaðan GK Toplantý Notlarý.pdf - Tutanak |
| EK: 2 |
Hazirun.pdf - Hazýr Bulunanlar Listesi |