Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
Mal gelmiyor dostum...Cuma 4,78 e kadar bugün 4,66 ya kadar finansinvest hareketendirdi ve satıcı ile karşılaşmadı. 4,70 e kadar kademeleri yediler ...bekliyorlar mal gelsin ...
bu rakamlarla gelmez dostum zor... zaten bunun dip eder fiyatı firmanın en dip açıkladığı fiyat 5.18 'di. bunun altı zaten korkutma mal toplama.. ama yıllardır bu kadar açgözlü bir mal toplama yada bekleme hareketi görmedim. Ha bezdirme diyorsa malı olan asla ucuzdan vermez bekler... Emnis spekülatörü zaten tüm malı topladı... hala üç beş kuruş malın peşinde gerçekten yazık ! yazık! kimse kazanmasın son kuruşa kadar ben kazanayım derdinde... böylede 8 yıllar geçer para kazanamazsın.. komedi fiyatlarla böyle üç beş kuruşun peşinde koşarsın işte... daha bir 8 yıl geçsin aklın başına gelsin.. olay artık para veya inat değil çok daha ötesi....

ha birde uzunca bir süre önce malı 15 'lerden alanlar için söylüyorum.. onların birde enflasyonist farkı 7-8 yılda koyunca... 17-18-19-20 'li fiyatlara gelmeden çoook eskiler hiç bırakmaz malını.. keza onların derdi artık para değil inat idi.. artık inatda değil... inat ve paranın çok ötesine geçti.. ölürüm torunuma bırakırım hatta tuvalet kağıdı yaparım ama emnis firmasına beş kuruş mal vermem diyor... hislerine öyle tercüman olayım eskilerin ) dediklerimde espri payı olsa da eski yatırımcıların hisleri aynen bunlardır..

hadi şimdi tekrardan tabana hareketini yap.. çünkü senin layık olduğun yer 3.80 ile 4.50 'ler arası... hadi bakayım !..