Sayın Fast mümkünse bir durum değerlendirmesi alabilirmiyiz kısa orta vade için şimdiden tşk ederim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayın Fast mümkünse bir durum değerlendirmesi alabilirmiyiz kısa orta vade için şimdiden tşk ederim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
''Dünden öğrenin, bugün için yaşayın, yarın için ümit edin'' A.E.
[QUOTE=MYEL;813088]Sayın Fast mümkünse bir durum değerlendirmesi alabilirmiyiz kısa orta vade için şimdiden tşk ederim
yorum silindi...
Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.
izninizle birde ben yorum yapayim.6 yillik emkelzedeyim.Hissenin ucuzluguna kanmayin.Giden ucuz hisselere takilin.Bu daha cok beklwtir cunku elinde yuzbinlerce lot olan ve inadina vermeyen ky var.Aga bunlari alamadigi icin surunduruyor.Bilanco ,temettu hikaye.Gordunuz 35 milyon satis 600 bin kar.hepsi dumen.Ben bile artik dayanamadim.Bugun elimdeki 59 bin kusur lotu 1.50 den satisa koydum.Bakalim srfszlr alacakmi.Burda zaman kaybetmeyin derim
.................
Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.
bende var 3 5 tane onda var milyonlarca..kağıdı g.tüne mi sokacak illa ki götürecek..ben de güzel kızıyla beraber yiycem paraları..
tvc_ad772174498fdea13ba30282e8b13aec.jpg
son durum.şuan için trend çizgisinde bakalım ne olacak.
YTD acemiyim ciddiye almayın zarar edebilirsiniz.
YTD acemiyim ciddiye almayın zarar edebilirsiniz.
Yer İmleri