[QUOTE=Sirenama;1085933]O zaman soyle diyelim, defter degerini yakalamasi temennisi ile bu hafta bizim haftamiz olsun [emoji6]
Tamamen kendim tarafindan uretilmis fikir yada beyanlardir. Deli sacmasidir. Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.
Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk[/QU
Hafta bizim olurmu bilmemde bu gidiþatýn sonucu bizim olacak .!! A gurubunda olmadýðý için , ara kurumlar , yatýrým tavsiyesi yada hedef fiyat veremiyorlar. A gurubuna geçtiði vakit zaten 2 nin üstünde iþlem görüyor olacak bu haberle , bir sýçrama daha yapar , sonrasýnda aracý kurumlar tarafýndan pozitif yönde hedef fiyat ve yatýrým tavsiyesi gelirse 2.5-3 DD/PD oranlarýný yakalar.. Buda 8-8.5 TL fiyatlamadýr..
[QUOTE=Sirenama;1086972][QUOTE=kepezmesut;1086770]A grubu olma ihtimalimiz nedir? Yil sonu A olur muyuz?
Þu anki fiyattan bile A gurubu olma þartýný saðlýyor. Halka açýkkýsmýnýn topla deðeri min 30.000.000 ve üzeri olmasý bu deðer ve üzerinde istikrarlý bir þekilde iþlem görmesi , bilanço vs düzgün olmasý. þartlar saðlanýyor. Ama ne zaman açýklama gelir orasýný spk bilir.
Emkel haftanýn son iþlem günü %-2.72 kayýpla kapamasýna raðmen toparlanarak kapamasý ,saðlam bir fiyatta kalmasý iyi duruþunu belli etti. Önümüzdeki hafta ve ilerisi için umutluyum.
Metro'nun defter deðeri 3,5-3,75 TL. 7-8 yýldýr Ýþlem gördüðü rakam 1 TL düzeyleri. Dolayýsýyla defter deðerini fazla dikkate almamak lazým. Ancak þirket satýlabilir, ortak gelebilir yeni iþler alabilir. Önü açýk. ULUSOY elektrik fiyatý 17,90 TL biraz olsun fikir verebilir. A grubu olmasý konusu ise iþlem hacmi artarsa neden olmasýn. Yine de dikkatli olmak gerekir. Ben þahsen biraz beklemeyi düþünüyorum. (2-3 ay) Yatýrým tavsiyesi deðildir.
SM-N9005 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bununla ilgili haber nedir ? hangi patron satmýþ. Hissenin % 75 halka açýk zaten çoðunluk piyasada hangi patron neyi satmýþ.? kafadan dolaþýyor bu haberler..? Yüklü bir satýþ gelse , biri patron satýþa geçdi diyor. Biri daha bir þeyler ekliyor. Sonra 4.cü kiþi gerçekmiþ gibi algýlýyor.yüklü satýþ ve alýmlar gelebilir.. birileri satýp alacak tabi..hala benim online aracý kurum takip ettiðim yerde oran yýllardýr ayný . fiili dolaþým % 75.40 yazýyor. Bu hiç deðiþmedi. % 25 civarýda imtiyazlý paylar arabullarda..sonradan aras kardeþler tahsisli sermaye artýþýna girdiler. Bunlarýn paylarý alýnýp satýlýr paylar dý zaten. onun dýþýnda deðiþen bir þey yok. Normalde halka açýklýk oranýda oldukça yüksek ve bu oranda temettü vermeside güzel. Temettü veren þirketlerin halka açýklýk oraný oldukça düþük olur.
Yer Ýmleri