Bunlarin takas toplamasina inanmayin.Nerdeyse 10 araci kurumdan islem yapiyorlar.Araslar zamaninda da oldukca topluydu,bir halt olmadi
Bunlarin takas toplamasina inanmayin.Nerdeyse 10 araci kurumdan islem yapiyorlar.Araslar zamaninda da oldukca topluydu,bir halt olmadi
183 e sattıktan sonra 2 yi görünce üzüldüm biraz esnerse alirim dedim ama çok fazla fırsat verince iskillendim. Özellikle 8*-97 hareketinde hacimsiz çıkıp hacimli düşünce bence dikkatli olmak lazım bile dedim. Sonra sadece kenardan izlemeye karar verdim. Şuan ki dusuncem ise 140 lardan biraz sürünüp sonra hızlıca tepki vereceği kimse alım fırsatı vermeden gideceği yönde. Yoksa kar zarar falan aslında bu noktada sadece algı için kullanılıyor bence! İzleyip görelim.
emkelzede arkadaşlarım biliyorsunuz en son 1.59 dan satıp çıkmıştım..bu ********lerin hırsız oldukları belliydi ama insan a bu kadar da olmaz dedirtmezler diye düşünüyordunuz ama o kadardan da fazla iblis bunlar..şimdi aslında yapılacak iş şirketi arayıp ana avrat küfür etmek zaten başlarında da bir kadın var bulabiliyorsanız onu da aramak ve tehdit etmek(bilançoyla ilgili)..bunlar başka bişeyden anlamazlar..el mi yaman bey mi yaman günlerini görmeliler..ya da suç duyurusunda bulunacaksınız..bilançoda oynama yaptıklarını ispatlamak..borsaya giren şirketlerin böyle lüksleri olmamalı..stokları alsın bi taraflarına soksunlar veya spk bu işe bişey demiyorsa onlar bi taraflarına soksunlar..
Şu an forumda 63 kişi var.
İyi günde, kötü günde hep birlikte![]()
70 milyon stok devam ediyor aynen.28 milyon ticari malda bekliyor faturalandırılmamış.hammadde yarı mamul mamul 70 milyon.denetime tabi olmadığı için bu dönemde tam bir ****ce bilanço yapıldı.12 aylık denetimli bakalım .birde incelemede gözüme takılan olukk var:barmek ten alacaklar malum .taksitlendirilenler var alıyoruz.takiptekiler var karşılık ayrılan batıkları.ammaaa birde buna barış savunmanın ödemediği 3.380.850,42 tl lik kambiyo takip ödenmeyen senet diye bir takip başlatılmış.a qoduklarım şimdide barış savunmaya şirketi soydurmaya başladılar.sizin a nızı a rdnızı mikeyim i. Ne evlatları.
Şirketin bilanço tarihi itibariyle üretim amaçlı yapılan sözleşmeleri aşağıdaki gibidir:
Yurtiçi* * :**7.508.666 EUR
Yurtdışı* * :***7.931.994 EUR
TOPLAM* * :**15.440.661 EUR tutarında taahhüdü bulunmaktadır
iş var ama kar yok
Yer İmleri