Yazdığım yazının bir örneğini sirkete yollayacagim alsın ana..........kapak yapsın bu kadar giren çıkanı çok olunca kapatması lazim
Yazdığım yazının bir örneğini sirkete yollayacagim alsın ana..........kapak yapsın bu kadar giren çıkanı çok olunca kapatması lazim
SUnuda soyleyeyim sirketide aradim.YATİRİMCİ İLİSKİLERİ SOR.Murat ile gorustum.Benzer seyleri soyledim.savunmaya gectiysede sonra dinlemede kaldi,agzima geleni saydim.Lutfen sizde arayin.Patrona iletir eminim
Bende konuştum adam a bende dedim patronun hisse satması ni bunun bu kadar yüklü bir satış olduğunu hemde bilanco nun açıklamadan önce bu şekilde yapmasının mantıklı bir sebebini sordum öyle gerekiyordu diye bir cevabı oldu sonra elinizdeki stokları nasıl eriteceksiniz diye sordum adam 10 aydan itibaren fatura kesiyoruz dedi ayrıca tedaş la sıkıntılarını gidermeye çalıştıklarını söyledi sonra sustu ben söyledim o dinledi senin yerinde olmak istemezdim kayış gibi olmuşsun dedim patrona soyluyeceklerimizi sen dinliyorum dedim bu kadar konuşmayi ve küfürü dinlemeye ne kadar para alıyorsun dedim ama bunları cimer eve bimer e yazacam dedim patronun a söylersin artık diyip kapadim
10 aydan itibaren dedi
Ama tarih aralığı vermedi 10 ay dedi sadece
268000 lot 1.31 den açığa sat bas tahtaya bu fiyatlardan yerine koy patronun haberi olmadan bu tahtada bu fiyattan açığa satacak adamda bir okka t..ş..k olması lazım.
Burda geçen "TEDAŞ'la sıkıntılarını gidermeye çalıştıkları " ibaresi ne demek? Kamuya açıklanmamış bilgi mi var? Allah bunları bildiği gibi yapsın
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri