bedelliden gelen parayý iyi kullanýr ise 3 yada 6 aylýkda kar gelebilr.
3,5 tl hac,ml, geçilirse önü acýk.
bedelliden gelen parayý iyi kullanýr ise 3 yada 6 aylýkda kar gelebilr.
3,5 tl hac,ml, geçilirse önü acýk.
Bedelliden gelen para ile kasa dolu, alýnan ihaleler yüksek rakamlý ( iþ hacmi-piyasa deðeri karþýlaþtýrmasý vb) þirket deðerini buralarda tutar mý acaba... fiyatta böyle dönüp duruyor gitmeye niyeti yok gibi...?!
Yapilan iþler temel analizde çok iyi ,tekniktede bana göre 254 üstü üzerinden hareket etmeliydi.Gereksiz germe hareketinde son sýra hacimledi ve fiyatý baskýladý. Kimilerine göre bu mal çýkma hareketi ama çýkýpta ne olacak malý kaptýracak , sirket yýllar sonra düzlükte yeni ivmeleniyor...Ama bura borsa hülasa hersey mümkün bu benim bakýþ açým ....yatýrým tavsiyesi olmayan bir izlenim...
Memlekette, deðer(leme) ve deðerler sorunu var bilakis emeðin ve ekmeyin deðeri bilinmez oldu. Herseyi oyun gibi görüyoruz. Bozuk para gibi harcýyoruz...paradigmalar yaratamýyoruz yazýk demek kalýyor geriye!
Sgk prim borçlarýný ödediðine dair þirketten açýklama geldi de biz mi kaçýrdýk?
Neden ödedik demiyorlar? Ýzahnamede bedelli parasý ile bu borçlarý kapayacaklarýný iletmiþlerdi?
Sgk borçlarýný peþin öderlerse
1-) 27,5 dan yaklaþýk bo 24,5 milyona düþecek buradan 3 miþyon kafadan kar yazacak.
2-) ÞiRketin bu borçlar nedeniyle ana pazara geçiþinde önünde bulunan engel ortadan kalkacak. En kýsa sürede ana pazara geçecek
3-) vergisel birtakýmmavantajlar olacak.
Þimdi þirketin sermaye artýrýmýný tamamlasý 3 aydan fazla oldu. Þirket neden bu konuda açýklama yapmadý?
Burada haberleri neden geciktiriyorlarýn cavabýný bukabilen birisi var mý? Bedelli için paralarý topla oh ne ala. Borçlarý kapattýðýna dair en ufak bir haber verme.
Ben bu iþin altýnda kötü niyet ararým
Yer Ýmleri