Artan

21,78 10 18:10
47,84 9.98 18:10
15,43 9.98 18:10
35,28 9.98 18:10
16,43 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

15,48 -10 18:10
10,72 -9.99 18:10
121,00 -9.97 18:10
23,04 -9.93 18:10
4,64 -9.9 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.509.377.633,50 18:10
15.333.223.165,25 18:10
10.229.415.571,64 18:10
8.925.760.735,95 18:10
8.908.191.607,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5083 madde; 1 - 8 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Yatırımcı X burada en önemli altı dolu bilgi niteliği taşıyan yorumları yapan ender kişilerdensiz, buraya araştırıp yazdığım iki yorum yaptım belki arakdaşların kendi bildiklerine ek olur diye ama ne,kafamın iyi olduğu kaldı ne de kimin adamı olduğum en son elime verip gönderdiler malı arkadaş sanırım burada bilgi dolu paylaşımları takip edip bildiğini de kendine şaklamak arada da uçacak kaçacak veya geri gelcek falan yazmak, millet parsellemiş,sanki topiğin sahibi,

2.  Alıntı Originally Posted by Kushim Yazıyı Oku
    Yatırımcı X burada en önemli altı dolu bilgi niteliği taşıyan yorumları yapan ender kişilerdensiz, buraya araştırıp yazdığım iki yorum yaptım belki arakdaşların kendi bildiklerine ek olur diye ama ne,kafamın iyi olduğu kaldı ne de kimin adamı olduğum en son elime verip gönderdiler malı arkadaş sanırım burada bilgi dolu paylaşımları takip edip bildiğini de kendine şaklamak arada da uçacak kaçacak veya geri gelcek falan yazmak, millet parsellemiş,sanki topiğin sahibi,
    yazdığın yazıdaki çelişkiyi söyledim ..ya yazdığını okumamışsın ya da benim dediğim gibi bişeyler var..kağıtları yarın eline vereceğim kişi spek olacak sen neden alınganlık yapıyorsun..

3.  Alıntı Originally Posted by Kushim Yazıyı Oku
    Yatırımcı X burada en önemli altı dolu bilgi niteliği taşıyan yorumları yapan ender kişilerdensiz, buraya araştırıp yazdığım iki yorum yaptım belki arakdaşların kendi bildiklerine ek olur diye ama ne,kafamın iyi olduğu kaldı ne de kimin adamı olduğum en son elime verip gönderdiler malı arkadaş sanırım burada bilgi dolu paylaşımları takip edip bildiğini de kendine şaklamak arada da uçacak kaçacak veya geri gelcek falan yazmak, millet parsellemiş,sanki topiğin sahibi,
    Sevgili Kushim,haklısınız burda bilgi düzeyi düşük...paylaşımlar genelde kimin içinden nasıl geliyorsa atıp tutuyor.Ne yazık ki paylaşımların %80 tutarsız...İçi dolu bir paylaşımı yaptığınızda çoğu kez anlaşılmadığınızdan size sözlü sataşmalar başlar...Burda körlerin dövüşü var..Paylaşımınınızı okudum bilgilerinizi paylaşmışşsınız ve değerlendirilebilir bilgiler...Sonuçta burası borsadır her şey insanın dediği gibi çıkmayada bilir..Şirketin büyümesi ile ilgili konuda hem fikiriz..Şirkette 3.6 aylık bilançolarda gördüğüm tek sorun stokların şişmesi ve satış maliyetlerinin yüksekliğidir..Bu stok şişkinliği bir yerde inmek zorunda ben şahsen o durumu bekliyorum ,yoksa defalarca alır satardım tekniğim de fena değildir..Marttan bu yana en çok beklediğim ender hisselerden biridir..Paylaşımlarınızı beklerim ben şahsen zevkle okudum...Buraya gelince ben de başta alışık değildim hatta bir ara yazmama kararı aldım ama şunu düşündüm reel hayatta da nereye gitsen her türlü insan var illede kafana göre insanların olduğu bir yer ararsan ben şahsen reelde de öyle bir yer görmedim...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •