yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
183 e sattýktan sonra 2 yi görünce üzüldüm biraz esnerse alirim dedim ama çok fazla fýrsat verince iskillendim. Özellikle 8*-97 hareketinde hacimsiz çýkýp hacimli düþünce bence dikkatli olmak lazým bile dedim. Sonra sadece kenardan izlemeye karar verdim. Þuan ki dusuncem ise 140 lardan biraz sürünüp sonra hýzlýca tepki vereceði kimse alým fýrsatý vermeden gideceði yönde. Yoksa kar zarar falan aslýnda bu noktada sadece algý için kullanýlýyor bence! Ýzleyip görelim.
öyle fazlda alicenðiz yapamazlar,grafið zaten diplerde..
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Aðbi bu.zýkkým nereye kadar salar tahminen
F3211 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
emkelzede arkadaþlarým biliyorsunuz en son 1.59 dan satýp çýkmýþtým..bu ********lerin hýrsýz olduklarý belliydi ama insan a bu kadar da olmaz dedirtmezler diye düþünüyordunuz ama o kadardan da fazla iblis bunlar..þimdi aslýnda yapýlacak iþ þirketi arayýp ana avrat küfür etmek zaten baþlarýnda da bir kadýn var bulabiliyorsanýz onu da aramak ve tehdit etmek(bilançoyla ilgili)..bunlar baþka biþeyden anlamazlar..el mi yaman bey mi yaman günlerini görmeliler..ya da suç duyurusunda bulunacaksýnýz..bilançoda oynama yaptýklarýný ispatlamak..borsaya giren þirketlerin böyle lüksleri olmamalý..stoklarý alsýn bi taraflarýna soksunlar veya spk bu iþe biþey demiyorsa onlar bi taraflarýna soksunlar..
Yer Ýmleri