Ayný þekilde yazdýklarým senin içnde geçerli. Sen emkelciyemi güvendin alýrken , yada banamý? Ben hala emkelciye katýlýyorum..Hala bu kaðýttan ekmek yiyeceðimizi düþünüyorum. Burada 9 aylýkda dönen film sürekli dönecek diye bir kaide yok. Sadece bu olayda beni üzen bilanço beklentisiyle yükselen bir kaðýtta ,bunu bilenlerin ki kesin insider var. hýzlý satýþlarý, kaðýtta iyi bir bilanço gelecekse bile , gelmeden açýklanmadan millet negatif bir pozisyon almak isteyebilir. yani güven kaybý oldu. Bu da birilerinin ekmeðine ( 12 aylýk içerden bilen ) yað sürecek. 12 aylýk iyi gelebilir diye risk almak isteyen iþtahý,daha çok bilançoyu gördükten sonra alýrýza dönecek. Buda zaman kaybý.. Bunu da artýk ancak hislerimizle anlayacaðýz. Yatýrýmcý -x arkadaþýn dediði gibi , 2.01 TOP noktasýný gördükten sonra 1.7 e kadar olan satýþlarý kar satýþý, hissenin gazýný almak için olabilir dedik. Ondan sonraki satýþlara 1.7 nin altýna sarktýmý kötü gelecek bir bilanço beklentisinin içerden bilenlerin satýþý olabileceðini , aklýmýza geldi ama , kesin teþhis koyamadýk. açýklandýktan sonrada zaten çok hýzlý indi. uçak düþerken ne yapabilirsin.. ?? Ancak koltuða sýký sýký yapýþýrsýn. Pilot son bir hamleyle kurtarýr diye bekler durusun. Öyle bir þey oldu. Kimse kimseyi suçlamasýn.

Alýntý yaparak yanýtla
Bu bilanço kötü gidiþatýn bir baþlangýcý olsa, satacak adam elindekinin hepsini satar çýkar. Elinde 5 milyon lot var..

Yer Ýmleri