Kepez sirket calisani olmasin
GT-N7100 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kepez sirket calisani olmasin
GT-N7100 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þemsiye [emoji949] açýlmýþ Hocam gerisi hikaye biz ne yazarsak yazalým Fas’a fiso. kolda kestim bacakta.stopta yedik. kepez mesutla bu hisse ne yükselir nede alçalýr.kendi bilgi ve birikimiyle yorumlayan bir yatýrýmcý bence ama oda emkelcide çok pozitifler biz bu kadar negatif varken..yazýklar olsun demekten baþka bir deyiþimiz,sabýrdan baþka çaremiz yok çok gafil avladýk(gözgöre göre).ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
''Dünden öðrenin, bugün için yaþayýn, yarýn için ümit edin'' A.E.
yazmayým diyorum , dayanamadým. Ben istanbul da bir sanayiciyim.Emek elektrik kadar olmasada , biri kirada orta ölçekli 2 fabrikada faal vaziyetteyiz. yýllýk cirom geçen sene 3.6 milyon . toplam 17 çalýþanla ortalama % 30 net kalýr,Ýmalat sektörü böyledir. Allah bereket versin. . Bu adamlar yýllýk 100 milyona yakýn ciro ve imalat sektörü. Çok karlar getirmesi ve piyasa deðeri büyük olmasý gerekir. Zaten bu þirkete takmamdaki neden odur.. Ben ne çalýþaný olacaðým..Emek elektrik güzel sektörde , nakit pozisyonum uygun olsa Emek elektriði satýn alýr , orada þirket yönetiminde ki 3-5 çapulcuya yol verirdim. Ama en fazla þirketin % 4.7 sine kadar hissadar oldum. Daha fazla yürümedim.Þimdi çok az.%1.3 ler seviyesinde..
Bu durumda ekranlara ve yorumlara bakmamak lazým. Herkes kendine göre yontuyor.1.5 ve üstü toparlarsa , konuþulabilir.
Yatýrým finansman 2 gun once aldigi 195 bin lotu Citibank yabancý takasýna virmanladý az once birazdan bunu goren oyuncular tahtaya gelir yabancý dun de almiþ bugun de alýma devam ediyor ...
Yer Ýmleri