Birde bilançoda 9 aylýk hasýlatla ilgili bir þey göremedim.Þu ana kadar ne kadar satýþ yapmýþ bilen varmý?
Birde bilançoda 9 aylýk hasýlatla ilgili bir þey göremedim.Þu ana kadar ne kadar satýþ yapmýþ bilen varmý?
Bunlarda böyle bir haber geçmiþ eylülde..Fakat teslim süresi 18 ay içinde diyor. Hatta iþi alabilmek için teminat vermiþiz, arsa makina falan. 2 ay geçmiþ sadece , þu anda normal gözüküyor..Ben bir gariplik göremedim. (hisse fiyatý ve þemsiye açýlma durumu hariç ) Süreç devam ediyor.
Emek A.Þ.'ne ait makine ve demirbaþlar Çubuk vergi dairesine 17.497.400 TL teminat gösterilerek gerekli muvafakatname alýnmýþ, 24.08.2017 tarihinde 1856 ada 17 parsel üzerinden bulunan 6725/13413 ve 625/8942 hissesi üzerine, þirketimizin teslim ettiði ve 18 ay içinde teslim edeceði ürünlerin, 36 aylýk üretici garantisinin teminatý olarak TEÝAÞ lehine 1.dereceden 7.967.000,00 Euro ipotek verilmiþtir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/628110
BIST
05 Eylül 2017 10:11
Bir ara bir arkadaþ yazmýþdý, fabrikaya yakýn oturuyorum. her gün kamyon kamyon mal çýkýyor, ama 2-3 milyondan fazla kar açýklamýyorlar. Bu ara iyi gözetlemek lazým , mal yüklü kamyon çýkýyormu fabrikadan![]()
Bu hissenin Kurtuluþu sirketin yabanci ortak bulmasi ve onlara satmasi banvit gibi...
GT-N7100 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elinde gerçekten fiziken böyle bir stok varsa , ve yeni gelen sipariþleri fazla üretim yapmadan stoklardan karþýlarsa bu sefer yeni hammadde alýmýna girmeyecek , kýsa vadeli borçlar süratle eriyip kara dönüþebilir. Yeterki 17 yýlda 1 kere namuslu bilanço hazýrlasýnlar..Film yapmasýnlar..Bu kadar insan zararda. þirketlerde bu tip bilanço oyunlarý oluyor, fakat 3-4 yýlda bir düzgün bilanço açýklayýp zararda olan yatýrýmcýlarý kurtarýyorlar. Bunlar 15 senedir , düzgün bir bilanço açýklamadý.Kaðýt hep geri bastý.12 aylýk inþ yüzümüze güler.
Burda bulunmamýn tek sebebi daha önce tecrübelerimi paylaþmak Yýl 2009 dyoby almýþtým Emkel gibi bilanco beklentisi þöyle böyle baktým bi halt olmadý sattým sonra duramadým Gene bilanco soyle boyle dediler yýl 2010 sonu 2011 gibi 1.30 gibi rakamlardaydý bilanco beklentisiyle bi günde %20 prim yaptý satmadým bilanco kötü gelince aldýðýmýn eksi %20 sine sattým. Þimdiki fiyatýna bakýnca 7.77 görmüþ o zamanki fiyatlara bakýnca nerdeyse %700 prim ne demek oluyomuþ Borsada para kazanmanýn yolu Sabýr.. ..Dyoby da Emkele ayný þekilde iniþli çýkýþlý bolca trade yapýyordu Emkel gibi bi düz çizgisi vardý .Altta grafiði paylaþacak Ben sabýrla bekliyorum maliyetim düþük Sizede bi dost tavsiyesi herþey sabýrIMG_20171119_205016_483.jpg
Bu gibi kaðýtlarýn ne yapacaðý beli olmaz, Ancak süpriz ata oynadýðýmýz kesin. Duran saat bile günde 2 kere doðruyu gösterir. Bu adamlar 15 senedir bir kere olmasý gereken bilançoyu açýklamadýlar.. Dolayýsý ile bunlara göbek baðýmýz baðlý.. Bizim için bir þey yapmayacaklarý kesin, ama kendileri için bir film çevirecekler , borsada da malý götürmek için , o zaman , ne zaman iþte..?? Ayný grafiði ben kaç sefer rüyamda gördüm. Bir türlü gerçek olmadý.. Konfurt gýda 63 milyon hasýlat , 9 aylýk karý 9 milyon civarý. Çürümüþ meyvelerden meyva suyu yapmakdan bu karý yapmýþ iþde , piyasa deðeri 100 milyon, sayfalarýnda yorumlarý okuyorum sadece , öldük bittik diyorlar beklentileri 30 ve üstü... Biz ne yapalým.. emkel eder aslýnda konfurt x 2 ..biri TEÝAÞ gibi yere üretim yapýyor.Þirkette Teknoleji yatýrýmý var. Biri çürük meyvalardan meyve suyu yapýyor.KONFURT kasasýnda 377.000 TL var nakit bizim mantarda 4.935.589 TL .( Bu rakam kasasýnda yýllardýr gördüðü en yüksek nakit rakamý ) Ama hiç bir þey yok. Patinaj çekip duruyor.Çok fanatik bir durum..Demek istediðim sadece DYO deðil , hangi kaðýtla kýyas edersen et. Örnekleri hep ayný. Bu at harbi çok süpriz at..Eþþek yani. Bu kaðýdý alýrken de % 100 para kazandýracaðýný bildiðim kaðýtlarý almadým , bu kazandýrýrsa tam kazandýrýr. 3 e 5 e katlar diye aldýðým süpriz bir kaðýttý , harbi süpriz eþþek çýktý.Düþerken , firen , balata hiç bir þey yok.Destek atan yatýrýmcýsý yok. þirket sahibi yok. Açýða satan varsa onlarý sýkýþtýran yok.. Nasýl olacak bu iþ bilmiyorum.
Son düzenleme : kepezmesut; 19-11-2017 saat: 22:07.
Buna ancak saðlam bir spekülatör gelecek bol paralý dibine kadar yaslayacak, baþka türlü þahlanmaz. Acýttýn dedikçe yüklenecek.. Hiç boþluk vermeyecek, nefes aldýrmayacak. çünkü þu anki durumu bunu gerektiriyor. Bu kadar düþmesi için bir neden yokken , yükselmesi içinde fazla bir neden aramaya gerek yok.Sadece bol paralý birileri , saðlam abanacak..suyunu çýkaracak..Bu kaðýda küfür etmeye gerek yok , kimse anlamaz. Sadece bol parayla tecavüz edecek birileri lazým.( paralý çoþkun abi lazým ) 5 yýldýr ben bir kere tavan gördüm kitli tavan bu kaðýtta, kademeler yukarý giderken adeta titreyerek barem barem ,aþaðý inerken , yere çakýlan uçak modunda.. saðlam bir speak olacak tavana falan bakmayacak Ne varsa süpürecek.Milletin bu bilanço oyunlarýyla çok kafasý karýþtý. Yatýrýmcýya ancak böyle güven gelir.
Son düzenleme : kepezmesut; 19-11-2017 saat: 22:57.
Yer Ýmleri