Bizim KILLI YABANCÝLAR aliyor herhalde.
Bizim KILLI YABANCÝLAR aliyor herhalde.
kepez, ilk 2014 yýlýnda aldým bu lanet hisseyi, haa ben de ki mitarda senden çk da az deðil.
senin nasýl bir tip oldugunu kafamda canlandýrabiliyorum ama buraya betimleme yapmayayým, insanlarýn midesi kaldýrmaz.
hayal satýyorsun, hayal tacirisin, senin hayallerinin tek kazanca þeref yoksunu kansýz patron.
2014 de olsa 15 de olsa sonuçta aklýbaþýnda kimse birileri diyor diye hisse Almamalý.Ben yabancý giriþi ve stoklar yüzünden kapýt yükseldikçe alarak 1,73 maliyete çuktým.2 leri gördüðünde + 20 bin kardaydým.Sonra yarýsýný maliyetine düþðnce diðer yarýsýnýda 5 bin zararla çýktým.
Toplamda kardan 25 bin zarar.
Sorumlusu kim? Kepez mi?
Bikaçgündürr ulaþ pazarlanýyor.Þimdi gaza gelsem alsamsorumlusu borsa gündemmi.
Kepez bu kaðýdýn müdavi yada pazarlayýcýysa o zaman onun dediklerinin tersini yapalým.Oda tutmazsa sorumlusu siz mi olursunuz?
Bizi birbirimize düþüren patron arkadaþlar.Gerisi hikaye.Kepez mepeze takýlmayýn.Eleman resmen hissesini yüksekten vermek için yabancý kýlýfýyla yükseltip sattý.Bu ýþýklar vs gibi ayný amaçla borsada olan diðer patronlar tarafýndanda yapýldý yapýlacak.
Þimdi yükseliyorsafa ayný tezgah tekrarlýyor demektir.
not: Kepezi mepezi tanýmam etmem
YTD
Lenovo A7020a48 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senin söylediklerine kýsmen katýlýyorum. Ama bu her bilançoda olacakmý ?. 12 aylýk sene sonu bilançosu þimdiden o beklenti ilerleyen zamanda dozajýný arttýrcak. Hatta þirket açýklama yapýp 10 aydan sonra sipariþleri teslim etmeye baþlayacaðýz dedi. Bu da film mi ?Her þey sene sonuna kitlendi.Gene 9 aylýk gibimi olacak ?? Her zaman negatif yönde suprizlerle karþýlaþtýk bu adamlar tarafýndan . Tekrar aynýsýmý olacak. Yada gerçekden bir suprizmi olacak. ?Patron tarafý 3-0 maça avantajlý baþlýyor.Bilançoyu hazýrlayanlar onlar. Burada herkes bunu hisleriyle , iþlem hacmi , kaðýda saldýrý pozisyonu,takaslar vs bu þekilde bakýyor. Gerçeði bilen kimse yok.
elbette kepezin söylediklerine göre alýp satmýyorum. benim altýný çizmek istediðim noktayý sen kaçýrmýþsýn, bu kepez denen þahý, hisse her düþüþte çok güzel fiyat deyip bilmeyene mal aldýrmaya çalýþmadý mý? bu bir.
ikinci konu ise; her konu hakkýnda malumatý olan bu kepez, bazen öyle saf ayaðýna yatýp bilmiyor numarasý çekerek sözde bilgi rica ediyor yaa...ben tam da buna tutuluyorum.
üçüncü: yapý krediden satttým dediði mallarý be takasta inceledim...kepezin dediiði kadar yk den satýþ olmadý..ben de yapý kredi kullanýyorum.özellikle yk takaslarýný çok takip ettim.
bunlarý açýkladýktan sonra, bu kepezin yazdýklarýna itibar edilmez demek benim sorumluluðum degil mi þimdi?
ben buradan kepezi deðil, anlayana patronunu muhattap alýyorum..ANLAYANA
vesselam
Sayýn YATIRIMCI-X
Açýða satýþ bilgilerine www.borsaistanbul.com adresinde her gün yayýnlanmakta olan günlük bülten içerindeki tablolardan ulaþabilirsiniz.
Bugün 434.659 adet hisse açýða satýlmýþtýr.
kaynak borsaistanbul.com
Yer Ýmleri