tanýdýða satmak amaçlý mý fiyat düþürüldü acaba? buda ayrý bir soru. öfff referandum olmasaydý aldýðým kadar daha alýcaktým ama bakalým haftaya buralarda gezerse duruma göre yapýcaz biþiler![]()
tanýdýða satmak amaçlý mý fiyat düþürüldü acaba? buda ayrý bir soru. öfff referandum olmasaydý aldýðým kadar daha alýcaktým ama bakalým haftaya buralarda gezerse duruma göre yapýcaz biþiler![]()
Son düzenleme : joeyramone; 14-04-2017 saat: 17:57. Sebep: ekleme "duruma göre"
"O'nun yaptýklarýný ben baþaramazdým. asýl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptým ama Atatürk'ün yaptýklarýný baþaramazdým…" Fidel Castro - Habitat Toplantýsý Ýstanbul 1997
tahta 1 elde mi toplanýyor acaba
normal þartlarda bu kadar malý satmaya kalksan 1 hafta taban yer
hemen alýcý bulmuþ)
Alýmlar toplu ve seri bir þekilde oldu. Muhtemelen el deðiþtirdi
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bütün þartlar oluþtu bundan sonra iþ speðe kaldý Artýk bekleme dönemine girdik.. Bunda sonra iþimiz beklemekKaðýtda fazla kiþi yok umarým fazla bekletmez spek
![]()
Elinde EMKEL olanlara benim tavsiyem, 3 aylýk bilançosu açýklanana kadar hareket etmemesi olur.
Bilançosu açýklansýn þapkayý önümüze koyar yeniden deðerlendiririz.
Þurada 2-3 hafta kalmýþ.
Lenovo P1a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Durum stabil kafasýný yukarýya kaldýrdý
Çok ******** bir hissesin...!!!!
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
city yabancýnýn mallar bitmek üzere az kaldý zararýna sattý sanýrým nesse iþ aldýkça sýkýntý yok dünde almýþ emeklilik fonlarýda 1 milyonun üzerinde topladýlar bir ayda 100 binde yatýrým fonlarý almýþ geçen hafta, 3 aylýk karý bekliyelim bakalým buralarda satmak akýllýca olmaz 3 aylýkda gelecek güzel bir kar rakamý hisseye ivme kazandýrcaktýr yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri