OYAK almaya devam ediyor. Son 2 günde 300 binden fazla aldý.Bilançoyu beklemeye devam.
OYAK almaya devam ediyor. Son 2 günde 300 binden fazla aldý.Bilançoyu beklemeye devam.
halka açýklýk oranda iþlem gören hisselerin piyasa deðeri 30 milyondan fazla olduðu ve oralarda bir müddet iþlem gördüðü takdirde A gurubu þartlarýný saðlýyor. 1.7-1.8 aralýðý veya daha üstünde istikrarlý bir þekilde kaldýðý takdirde 30 milyon limitinin üstünde halka açýklýk deðeri oluyor. A gurubuna geçtiði takdirda kredi teminat oranlarý 0.35 den 0.50 ye çýkýyor. Diðer þartlar Özsermaye , hasýlat vb gibi þartlar A gurubu þartlarýný saðlýyor. Sadece bu kaldý. Böyle bir açýklama güzel bir beklenti oluþturur. Köprüyü kurmaya þurada fazla bir þey kalmamýþ![]()
Eski zirvesi olan 1.55 i de geçerse ara gazý vurur artýk
1.55 i Geçmesi için de itici bir güce ihtiyaç var gibi bekliyor.
Bilanço iyi gelirse geçmeli diye umuyoruz. Ama keþke bilanço gelmeden geçse daha iyi olurdu.
2016 Yýllýk bilançosu bile bu rakamlardan daha yukarýsýný hak ediyor aslýnda. Demek ki piyasa iyi bilançolarýnýn devamlýlýðýný görmek istedi. Ben þahsen böyle düþünüyorum.
Toplamaya çalýþýyolar da piyasada mal yok azýcýk alalým dedilermi fiyat yükseliyor..Hacim yükselmeye devam ederse yeni zirvelere yelken açar..
bÝLANÇO ELbet önemli benim tecrübemde bilanço gelince duraklama yada gerileme yapabileceði bilançonun hareketinide bilanço geldikte 2-3 ay sonra yapabileceði yönünde. Genedle olan hareket bu tabi her hissede ayný olacak diye biþi yok bu benim tahminim ama elbet ederine gidecektir sabreden kazanacaktýr
Yatýrým tavsiyesi deðildir, yazdýklarým þahsi düþüncelerimdir.
Yer Ýmleri