yatırım finasman yine alıyor
yatırım finasman yine alıyor
Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.
hisse yönünü yukarı çevirdiği aşikar. Güzel asansör yapacağa benzer yakın zamanda .. 1.50 den aşağı verenler zarar çıktı bahanesini kullandılar. ilk 3 aylıkta zaten çoğu şirket daha sene başı mal çeker , üretim yapar asıl kar fatura kesmeyle gelir. Bu adamlar market işletmiyor , reyona koyar koymaz satışa başlayıp nakit yazsın. Hammadde çekme süresi bir 1-2 ay üretim süresi , sonra mal eğer gemiyle falan gidecekse ( % 50 ihracat çalışıyor ) yükleme planı fatura kesme süreci var. Neticede stoklar 30 milyona yaklaşmış. Bunları elden çıktığında bilançolar toparlar..sene sonuna kadar elinde 100 milyonluk sipariş var TL olarak . Bunun büyüklükdeki şirkete göre bu iyi bir ciro , bir banka yada tüpraşdan bahsetmiyoruz. Emkelden bahsediyoruz. Daha ne bekleyebiliriz. Beklentinin sonu yok, olumsuz düşündükten sonra yılda 300 milyon ciroda yapsa yürümez o zaman diyeceğiz.
Yer İmleri