25 milyonla borç ödenecek, 25 milyonda iþletme sermayesinde kullanýlacak.
Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
25 milyonla borç ödenecek, 25 milyonda iþletme sermayesinde kullanýlacak.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Ben azýcýk almýþtým. Artýk payýmý artýrmayý ve bedelliye de katýlmayý düþünüyorum. Piyasa bu þirketi farketmeden yükümü tutmam lazým. Þirketin de dürüst olmasý ve tertemiz bilançolar açýklamasý lazým.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bu þirketi pek tanýmýyorum. Tanýyanlar biraz bilgi verebilir mi. Patron nasýldýr yönetim þeffaf mý. Bedelli yapmasý bence olumlu. Gerçekten parayý gerekli yerlere kullanacak ise bende bedelliye katýlýrým. Daha önce hekts in bedellisine katýlmýþtým. Çok iyi geçmiþti. Bedelliler de yönetim dürüst olursa þirket olumlu etkileniyor.
Þirkele ilgili bilgisi olan varsa paylaþýrsa sevinirim.
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sermaye artýrýmýndan elde edilecek fonun kullanýmý raporunu çok dikkatli okuyun. Son zamanlarda bu kadar detay verilerek yazýlan bir rapor görmedim. Bana göre en önemli kýsmý yukarýda da yapýþtýrdýðým paragrafta olan cümlelerde saklý. Ayrýca peþin ödemelerde sadece faize ödeyecegi rakamlarda ki kazanç bile ayrýntýlý olarak yazýlmýþ.
Geçen yýl brüt kar yüzde 30 iken bu sene yüzde 40 a yükselmiþ. Bu sermaye artýrýmý ile daha da yükseleceði kesin,zaten detaylý olarak rakam verilerek izah edilmiþ.
Ayrýca yakýn zamanda raporda bahsettiði stratejik adýmlarýn neler olduðunu açýklayacaklardýr.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
bu detaylý raporda yer alan, 2017 yýlýnda yaþanan teknik problemin ne oldugunu biliyormusunuz? ve bu bahsi gecen teknik problemin emek elektrik'e ve onun yatýrýmcýlarýna nelere mal oldugunu?
2016 yýlý eylul ayýnda en son teiaþ tan ihale almýþtý..ve sonrasýnda teiaþ ýn kara listesine girmiþ. bu durumu halka açýk bir þirket olarak kap ta bildirmedikleri için kendilerini buradan kýnýyorum. önceki yýllarda kufur ediyordum, bu sene biraz insafa geldim ! teiaþ tan tekra ihale almasý çok güzel.
bedelli den gelen parayý yerli yerine kullanmalarýný umarým.
Nedir bu teknik problem sayýn justdealer bizi bilgilendirir misiniz?
2016 yýlýnda teias tan euro bazlý alýnan ihale ile emkel in makus talihi ayný zamanda benim gibi elinde yuklu emkel hissesi olan ky cýnýn da deðiþecegini dusunmustuk, ama bu sadece bir yanýlgý idi!
2017 ilk çeyrek te diþde dokunur kar beklerken zarar açýklamasý benim için çok kotu bir surpriz oldu.
deðiþik kaynaklardan teiaþ a uretilen urunlerde muhendislik hatasý oldugunu ogrendim ama inanmak istemedim ve posizyonumu korudum. emkel hissesi almaktan daha buyuk hatam bu haberin bana ulasmýs olmasýna ragmen satýþ yapmamamdý.
elinde yuklu miktar da emkel hissesiolan bir dostun saðlýk problemleri yaþamasý ve akabinde ebediyete ugurlanmasý beni iyice soðuttu emkel den. çok sabýrlý bir insan deðilim ama çok inadým. inadým yuzunden yýllarca emkel hissesi taþýdým ve gecen hafta parça parça az bir miktar býrakarak sattým..
asýl konu; teiaþ a uretilen urunlerde olusan muhendislik hatasý Yaðlý Tip Akým Transformatörlerinde (sanýrým bu urun) yag dolum suresinin 8 saat yerine 4 saat gibi bir zamanda olmasý idi. bu durumda uretilen urunler teiaþ tarafýndan iade elmesi, problemin giderilip yerine yenilerinin uretilmesi vs..þirket zarar etti ve hisse fiyatý 0.72 ye kadar düþtü. bu durumu yatýrýmcý iliþkilerine bakan bayan da telefonda konuya hakim oldugumu duyunca açýklamak durumunda kaldý. kýzdýgým taraf, neden konu hakkýnda bir açýklama yapmadýklarýydý!
2016 yýlýnda alýnan bu ihale sonrasý teiaþ tan bir daha ihale alamamýþtý, bu yeni ihale haberi benim için surpriz oldu, ben daha çok yurt usa tarafýndan olumlu bir haber bekliyordum.
bedelli yapýyor olmasý da guzel oldu, þirketin bir suru boru var, onlarý odeyecek ve uretilecek urunler için malzeme alacaklar. umarým belirttilen gibi olur ve þirket borçlarýndan kurtulur.
kiþisel tecrubeme dayanarak þunu söyleyebilirim; þirket yonetimi onceden þeffat deðildi, 2019 da yonetim kurulu baþkaný deðiþti, yönetim kuruluna akademik kariyeri olan insanlar getirildi, temsan iþi alýndý geçen sene, bu sene de teiaþ tan gulel bir ihale daha.
2021 neden emek elekriðin senesi olmasýn ki?
Çok teþekkürler sayýn justdealer paylaþtýðýniz bilgiler için. Size de öncelikle geçmiþ olsun diyeyim. Þuna hep inanýrým hiç bir þey tesadüf deðildir. Olacak olan olur. Bize düþen olay olduktan sonraki tavrýmýz.
Selametle kalýn.
Yer Ýmleri