Kap haberine ragmen Son 40 dk da 40 kademe aþaðý ...''zoraki düzeltme '' görüntüsü ........eðer bunca kap ve bahsi geçen diðer iþlerin haberi yalan deðilse ( ki devrim sayýlacak rakamlar ...) çok daha olumlu sonuçlara götürmesi gerekir!....YTD
Kap haberine ragmen Son 40 dk da 40 kademe aþaðý ...''zoraki düzeltme '' görüntüsü ........eðer bunca kap ve bahsi geçen diðer iþlerin haberi yalan deðilse ( ki devrim sayýlacak rakamlar ...) çok daha olumlu sonuçlara götürmesi gerekir!....YTD
Bu hisseye giriþ yapalý 2 ay oldu bastýkça topladým bastýkça topladým)) Faaliyet raporunu okuyunca vurulmuþtum þirkete, borsaya kote olduðundan beri düzgün hemen hemen hiç bir þey yapamamýþ þirket ve yatýrýmcýsýný çok üzmüþ, ama bu böyle gelmiþ böyle gider demek deðildir, þirket resmen ölü topraðýný üstünden atmýþ, arge yapmýþ çalýþmýþ geliþmiþ, sonuç olarakta kap lar yaðmur gibi yaðmaya baþladý, beni en son dardanel bu kadar heyecanlandýrmýþtý hala 1 Tl bandýnda aldýðým lotlarýmýn bir kýsmý duruyor elimde dardanelin. Görünüþ daha uzun zaman emkel le olan yolculuðumuz devam edecek gibi duruyor
))
Poltk ler duruyor mu sayýn dogruhisse. Bende Emkel den beklentim yüksek inþallah doðru yerdeyizdir.Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayri kardeþ seni gördüðüme sevindim maalesef durmuyor çok piþman etti politeknik keþke keþke kâr lotlari býraksaydým diyorum sen de vardýr umarým. Emkel analizini yaptým ve giriþ yaptým iki ay kadar önce tam bebek hisse beklentilerim yüksek hissede, sen de giriþ yaptýn sanýrým bu arada teþekkürler justdealer güzel dileklerin için inþallah hep beraber kazanýrýz
Sektörde 2020 de 7.7 milyar dolar olan cironun 2027 de de 9.4 milyar dolar olacaðý öngörülmüþ. Emek yüzde 1 pay bile alsa 100 milyon dolar ciro eder. Þu anda yüzde 1 için bu rakam 77 milyon dolar. Þirketin bu yýl cirosu 110 milyon TL olsa 15 milyon dolar, bu yýl için binde 2 ancak ediyor. Þirketin kendisi için kendi sektöründe gidecek çok yolu var, tabi herþey yönetime baðlý.
Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Tahtacýyý takdir etmek lazým, brüt takasta olan bir hissede iyi mal çeviriyor.
Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Yer Ýmleri