Artan

21,78 10 18:10
47,84 9.98 18:10
15,43 9.98 18:10
35,28 9.98 18:10
16,43 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

15,48 -10 18:10
10,72 -9.99 18:10
121,00 -9.97 18:10
23,04 -9.93 18:10
4,64 -9.9 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.509.377.633,50 18:10
15.333.223.165,25 18:10
10.229.415.571,64 18:10
8.925.760.735,95 18:10
8.908.191.607,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5083 madde; 1 - 8 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Baybo Bey Yazıyı Oku
    Ben bir süredir devlete olan bırçlarını ödediğini açıkladıktan sonra artık ana pazara çıkması için hiçbir engel kalmadığını yazmıştım. Hatta birileri de ısrarla borcun tamamını ödedi mi ki, hani açıklama nerde diyip bize laf söylemişti. İşte gençler bugün bist açıklamasına göre artık 1 Temmuz dan sonra Emkel Ana pazarda.
    Ana pazar demek brüt takastan kurtulmak demek. Brüt takastan kurtulmak yeni yatırımcılar demek.
    Emkel için hayırlı olsun.

Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik küçük yatırımcı muhabbetidir
    "hani açıklama nerde diyip bize laf söylemişti" direk üzerime alındım

ana pazara geçti haberini matrix te arayıp bulamayınca inanmayan ben, uzun süredir bu şirketi tandıgımdan olsa gerek, bedelliden gelen parayı öbür ceplerine atmayıp devletin kasasına borçları mukabilinde ödemelerine bir mucize gibi görmemin hoş karşılanmasını doğal bir hakkım olarak görüyorum

önemli olan;

1.Şirket borçlarını ödemiş
    2.Şirket boyuna posuna göre oldukça güzel kar açıklamış
    3.Alt pazardan ana pazara alınıyor

Daha alası dondurmalı künefe

2. Lütfen sayın justdealer söylediklerimi dost sohbetinde bir latife olarak algılayın

Alıntı Originally Posted by justdealer Yazıyı Oku
    "hani açıklama nerde diyip bize laf söylemişti" direk üzerime alındım

ana pazara geçti haberini matrix te arayıp bulamayınca inanmayan ben, uzun süredir bu şirketi tandıgımdan olsa gerek, bedelliden gelen parayı öbür ceplerine atmayıp devletin kasasına borçları mukabilinde ödemelerine bir mucize gibi görmemin hoş karşılanmasını doğal bir hakkım olarak görüyorum

önemli olan;

1.Şirket borçlarını ödemiş
    2.Şirket boyuna posuna göre oldukça güzel kar açıklamış
    3.Alt pazardan ana pazara alınıyor

Daha alası dondurmalı künefe
    Sizi kırmak istemedim tabi ki. Burada önemli olan ilk üç aylıkta belki de bilerek satışların bir kısmının saklanmış olması ihtimali. Ertelenmiş gelirlerde korkunç artış var. Kar marjı yükselmişti. Bu artan satışların etkisi ile asıl 6 ayda çok daha büyük kar patlaması yaşaması olası. İşte bu nedenledir ki endeks düşmüş yok başka şey olmuş. Artık kısa Sürede endeksten bağımsız hareketler de görüşmesi mümkün. Geçmişteki dolAr bazlı tepelerine ulaşması dileğiyle herkese selamlar , saygılar.

Not : yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik küçük yAtırımcı muhabbetidir

3.  Alıntı Originally Posted by Baybo Bey Yazıyı Oku
    Sizi kırmak istemedim tabi ki. Burada önemli olan ilk üç aylıkta belki de bilerek satışların bir kısmının saklanmış olması ihtimali. Ertelenmiş gelirlerde korkunç artış var. Kar marjı yükselmişti. Bu artan satışların etkisi ile asıl 6 ayda çok daha büyük kar patlaması yaşaması olası. İşte bu nedenledir ki endeks düşmüş yok başka şey olmuş. Artık kısa Sürede endeksten bağımsız hareketler de görüşmesi mümkün. Geçmişteki dolAr bazlı tepelerine ulaşması dileğiyle herkese selamlar , saygılar.

Not : yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik küçük yAtırımcı muhabbetidir
    teşekkürler samimi mesajınız için. kesinlikle kırılmadım, sadece yanlış anlaşırsam üzülürüm.

yurtdışı satışlardan gelen kar harika, doviz kurunun yuksek olması kesinlikle ciro artışında önemli olmuş. teiaştan alınan ihale miktarı ortada, bedelliden gelen paranın bir kısmı ile ham mamul alımı yapıldı, döviz kurundaki artışa karşı maliyeti dengelemek adına ki bu adımı ben şahsen çok begenmiştim, profesyonel bir elin şirkete değdiğini göstermekte.
    geriye kalan künefenin fırından çıkması

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •