Tecrubeye dayanarak diyorum ki daha cok ceyrek bilancolarin yolunu beraber gozleriz.insllah yanilirim
Tecrubeye dayanarak diyorum ki daha cok ceyrek bilancolarin yolunu beraber gozleriz.insllah yanilirim
Hisse fiyatýnýn bu kadar uzun süre baskýlanabilmesi bilançoya dönük umutlarýmý tüketmedi desem yalan olmaz.
Bilanço iyi gelecek olsa þimdiye kadar ufak ufak yürümesi gerekirdi. Eðer iyi bilanço gelirse benim için sürpriz olacak. Yanlis anlaþýlmasýn aslýnda iyi bilanço bekliyorum ama hisse hareketlerine göre çýkarým yapýyorum.
Doðrusu iyi iþçilik çýkarýyorlar
Lenovo P1a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çok cins bi kagýtmýþ yahu
Ne zaman kagidi toplarsalar o zaman iyi bilanco gelecek.Normal bir hissedeki surec gibi dusunmeyin.Sahtekar bir bakis acisiyla olaya yaklasin.bu hareketlere gore bu .......iyi bilnco aciklamayacaklar adim gibi eminim.
Lolo hacim sýfýr yine lan.
Sahtekar gibi cali dibindeyim.
6 Ylikta makyajý bol yap illa bi ama parmak atacaktýr.
Yanlýþým varsa düzeltilsin.Geçtiðimiz çeyrekte iyi bilanço gelecek diye (benim görüþüm)kaðýt 1.30 lardan itibaren artarak 1.60 lara kadar çýktý.Kötü bilanço gelince 1.40 a çekiverdiler.Ýyi bilanço açýklanacak diye bekle ele versinler,kötü bilanço açýklanacak diye bekle ele versinler.Nasýl bir iþmiþ bu ben anlamadým ki.
Mesele þu. Þirketin sipariþleri olmasýna raðmen kötü bilanço açýklamasý ve buna baðlý olarak yönetime zaten mevcut olan güvensizliðin tavan yapmasý.
Eninde sonunda bir çýkýþ yaþanacaktýr. Fakat ne zaman olacak bu belirsizlik
Oysa ki bir çok hisse bu süreçte endeksle birlikte prim yaptýlar. Can sýkýcý bir durum.Mesela benim diðer hissem Agyo Emkel aldýðýmda sanýrým 2.50 idi þimdi 3.67.
Keþke Emkel e deðil de tamamen Agyo ya güvenseymiþim demeden edemiyorum yani.
Lenovo P1a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri