Hadi galip aga bu hüsoyu bir sen ütersin
Hadi galip aga bu hüsoyu bir sen ütersin
Kiþisel görüþlerim dýþýnda alýntý alýnan yazýlarým benim görüþlerimi yansýtmaz. Forumdaki Hiç bir yazým yatýrým önerisi deðildir.
MHA-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýllardýr ky ya kan kusturdun inþallah sana kan iþetir tüm malýný alýr
Ya kardeþim bu ne biçim bir yorum..Bu þirket bir sürü mali badireler atlatmýþ..Mart ayýndan beri burda yazýyorum bir þirketin mali yapýsý düzeldiðinde ve bilanço okuma kültürün varsa bunu görürsün ve senedini toplamaya baþlarsýn..Yatýrým budur..Mali yapýsý iyiye giden bir þirketi piyasa muhakkak bir þekilde görür ve senedini almaya baþlar..Yok hüsso þöyle yaptý,huso bilmem ne yaptý bu anlayýþ gerçekten doðru deðildir kuru laf kalabalýgýdýr..Þirketin karý 1 milyon ve üstü gelsin bakalým piyasa hüsuyu husoyu dinler mi?Ha gelmezse o baþka....O zaman güçlü birilerinin insafýna kalýr...(YTD)
son gün 14 aðustos diye biliyorum. spk (hesapta) 1 ve 3. bilançolarý incelemiyor 2 ve 4. bilançolar denetimden geçiyor. ama bu demek deðil ki kesin iyi gelecek. örnek vermem gerekirse mesela bu bilançoda 1 senelik giderini anlaþmalý bir þekilde gel bu ay hepsini ödeyeyim diðerlerinde ödemem gibi kardan ne kadar para kullanabilirse kullanýr. ama bunun pek bir devamlýlýðý yok. 3 ve 4 te gider gösteremez bu sefer. kimisi ilk bilançoda tüm giderleri kýsar normalde þirketin açýklayamayacaðý karý bir yapýþtýrýr yukardan millete satmaya baþlar giderler diðer bilanço/bilançolarda geldikçe kar düþer ve hisseyi yukarýdan aldýðýnla kalýrsýnþaka bir yana emkel in alaný daralýyor.
"O'nun yaptýklarýný ben baþaramazdým. asýl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptým ama Atatürk'ün yaptýklarýný baþaramazdým…" Fidel Castro - Habitat Toplantýsý Ýstanbul 1997
Yer Ýmleri